PRETTY zwangerschapsshirt van Prêt à Pregnant voor Mamalicious

Het Pretty shirt van Mamalicious is wit van kleur, heeft korte mouwen en een ronde hals. Het shirt is ontworpen door Prêt à Pregnant. Op de voorkant staat in zwarte letters de tekst “Pretty” en is gemaakt van 100% katoen. Mijn eerste indruk is wauw! Geweldig T-shirt, fijne stof die wat dik aanvoelt en het ziet er mooi en casual uit. Omdat ik zo onder de indruk ben van het T-shirt, ben ik gelijk wat angstig voor de prijs. Ik besluit deze nog niet op te zoeken en eerst het shirt een aantal keer te dragen voordat ik de prijs zal opzoeken.

Het shirt zit lekker, er is voldoende ruimte voor mijn buik. Zelf heb ik het idee dat mijn buik wel erg groot lijkt in dit shirt. Ondanks dat ik heel trots ben op mijn steeds groter wordende buik, voelt het ongemakkelijk. Ik vraag de omgeving wat zij er van vinden. Ik word een beetje gerustgesteld doordat mij verzekerd wordt dat mijn buik juist wat kleiner oogt in het shirt. Naarmate ik het shirt langer draag, zakt het “dikke buik” gevoel en kan ik volop genieten van dit onderdeel van mijn outfit.

Ik draag het shirt met verschillende outfits, om te ontdekken of het in verschillende stijlen ook een prettig shirt is. En dat is het. Of ik het nou op mijn spijkerbroek draag met simpele gympen eronder, op een donker rokje met laarzen of op een nette broek met een vest erover heen, het shirt verliest zijn schoonheid niet. En dat maakt dit zwangerschapsshirt voor mij ideaal. Ik kan het altijd aan en het shirt doet wat het moet doen. Mooi en casual ogen.

Ook na aantal keren wassen blijft het een prettig en mooi shirt. Het verliest geen kleur, wordt niet vaal en het lijkt nog net zo nieuw als met de eerste keer dragen. Qua prijs en kwaliteit ben ik verbaasd. Ik had een duurdere prijs verwacht bij de kwaliteit van het zwangerschapsshirt. De prijs van dit shirt bedraagt € 16.95. Het is wat mij betreft een heel prima prijs voor een kledingstuk die je geregeld en bij verschillende gelegenheden aan kan trekken.

Wat mij betreft een van mijn favoriete zwangerschapskleding stukken die nu vooraan in de kast ligt. Er goed gekleed uit zien, wil elke vrouw. Ook als je zwanger bent. T-shirts als deze dragen daar hun steentje aan bij. Het is dat het nu winter is, anders had ik zeker meer van deze shirts aangeschaft. En gezien de prijs ook een geweldig cadeautje om aan je zwangere (schoon) zus, vriendin of collega te doen.

About Malu

lambertmalu@gmail.com'
Ik ben Malu, pedagoge en sinds januari 2013 moeder van een zoon. Samen met de liefste man van de wereld woon ik in Tiel. Lange strand of boswandelingen zijn activiteiten waar ik erg van geniet. Verder hou ik van gezelligheid en op stap gaan met vrienden, lekker op de bank genieten van een kop thee en goed boek of het schrijven van blogs.

Check Also

bol.com: zwangerschapskleding aan collectie toegevoegd en kindercollectie uitgebreid! [verslag van een styling-verwenmiddag & fotoshoot]

Goed nieuws voor alle (toekomstige) Trotse Moeders! Vanaf nu kun je ook zwangerschapskleding bestellen bij bol.com …