Zijn je spullen verzekerd als je ze uitleent?

Van spullen uitlenen word ik altijd een beetje zenuwachtig. Regelmatig wil een vriendin een boek van me lezen en dat zie ik dan vervolgens nooit meer terug. Ook al houd ik een lijstje bij met wie wat van me geleend heeft, als ik er na een tijdje naar vraag krijg ik wel eens de reactie: ‘Nee joh, dat heb ik nooit van je geleend’ of krijg ik het helemaal verbogen en gekreukeld terug.

centraal-beheer-leentje-trotse-moeders

Om die redenen zou ik al helemaal nooit mijn auto op SnapCarr zetten, of mijn huis op Airbnb. Het hele weekend zou ik zenuwachtig zitten wachten en me afvragen of het huis bij terugkomst nog wel overeind zal staan en of alles er nog wel in staat, ik moet er niet aan denken. Ik zou er ongeveer zou uitzien als Leentje in het filmpje, die zelf geen spullen van anderen durft te lenen. Bang om het kapot te maken en het dan met schaamrood op de kaken terug te moeten geven.

Maar zenuwachtig hoeven Leentje of ik niet meer te zijn. Want als je de voorwaarde van de desbetreffende deeldienst als Peerby, Airbnb of GoBoat bekijkt en je jezelf via Centraal Beheer verzekert, dan zijn geleende of uitgeleende spullen namelijk meeverzekerd. Dus niet alleen je bank, tv en laptop, maar ook je dure racefiets of grasmaaier in de schuur. Zo kun je met een gerust hart de deur uitgaan of je ladder aan buurman uitlenen.

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Is jouw iPad kapot gevallen door je kind? Dit kan je eraan doen

Erg vervelend natuurlijk, als je iPad is gevallen door je kind. Een nieuw scherm voor …