Ik ga op reis en neem mee…. mijn eigen Minnie Mouse koffer!

koffer-minnie-mouse-recensie-copyright-trotse-moeders-1Wanneer we ergens heen gaan, gooit mijn man meestal een paar kledingstukken in een koffer om vervolgens te roepen dat HIJ klaar is met inpakken. Ik hoor van vriendinnen dat dit een herkenbare situatie is: “de man” komt er weer aan te pas wanneer de koffers beneden staan en de auto in moeten, want dàt is zijn terrein en daar moet ik me dan weer verre van houden…..

Dit gezegd hebbende (want natuurlijk is het vooral gezellig wanneer we er als gezin op uit gaan), vind ik het eigenlijk niet erg om koffers te pakken. Goed na te denken over welke kleding goed te combineren is, meerdere laagjes, zorgen dat man-lief ondergoed, sokken en toiletspullen bij zich heeft en een checklist maken met de absoluut-niet-te-vergeten-dingen zoals lievelingsknuffels, ik doe het met liefde!

En nu heb ik hulp! Mijn dochter heeft namelijk haar eigen koffer! En dan niet zo’n mini-koffertje waar ze als kleutertje een boekje en een paar speelgoedjes in kon doen, maar een echte ‘grote-mensen-Samsonite‘!

minnie-mouse-koffer-samsonite-recensie-copyright-trotse-moeders-1 minnie-mouse-koffer-samsonite-recensie-copyright-trotse-moeders-2

En wat is hij leuk! Met als thema Minnie Mouse is de doelgroep ongetwijfeld meisjes, maar ik weet zeker dat ook stoere jongens deze koffer leuk vinden. De hoofdkleuren zijn (uiteraard) zwart en rood en er zitten enorm veel leuke details in.

Zelf was ik meteen weg van de ‘schoentjes van Minnie’ die aan de ritssluiting bungelen. Briljant!

koffer-samsonite-minnie-mouse-recensie-copyright-trotse-moeders-2 koffer-minnie-mouse-recensie-copyright-trotse-moeders-2

De koffer is erg goed van kwaliteit. We hebben hem al vaak gebruikt en hij ziet er uit als nieuw. Hij houdt zich ook goed staande in een volle kofferbak en wanneer we ergens aankomen kan mijn dochter hem prima zelf meenemen, door de wieltjes eronder en het uitschuifbare handvat.

koffer-minnie-mouse-recensie-copyright-trotse-moeders-1

Aan de binnenkant heeft de koffer een klassieke indeling met erg veel ruimte. Aan een kant kunnen de kleren en de boeken, die met een elastiek kunnen worden vastgezet. Aan de andere kant een groot vak met een rits, voor bijvoorbeeld toiletspullen of losse items die je niet in de koffer wilt laten zwerven.

koffer-samsonite-minnie-mouse-recensie-copyright-trotse-moeders-4

Op de foto zie je hoe mijn dochter zelf de koffer heeft ingepakt. En is het niet schattig om te zien dat ze meteen voor haar tweelingbroer spullen in de koffer heeft gedaan? Misschien worden sommige mensen er boos van en noemen ze het rolbevestigend of zo, maar ik vind het vooral lief om te zien hoe mijn dochter voor haar broer wil zorgen en hoe ze ook weet welke kleding hij graag draagt. Wanneer de dame echter morgen roept dat hij dan ook maar de koffer moet ‘dragen’ omdat zij een meisje is, grijp ik wel in hoor!

Deze ‘DISNEY ULTIMATE Upright 52cm Minnie Iconic‘ koffer is 52 x 38 x 21cm en kan bij sommige luchtvaartmaatschappijen als handbagage worden meegenomen. Kijk wel altijd even bij de maatschappij waar je geboekt hebt, naar hun voorwaarden!

Om alle koffers, rugzakken en tassen van de Samsonite Disney Minnie collectie te bekijken, klik hier >>>>

Voor alle Samsonite tassen en koffers in alle Disney thema’s, klik hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Expeditie Archeon – kamperen in Archeon [verslag deel 2]

Kamperen in Archeon, dat is misschien niet het eerste waar je aan denkt wanneer je …