Maak kans op vrijkaartjes voor Pluisje: durf te vliegen [winactie]

Vanaf 12 juli 2018 draait in de Nederlandse bioscopen de animatiefilm Pluisje: durf te vliegen. Deze animatiefilm is echt een film om met het hele gezin te gaan bekijken. De filmkeuring geeft aan dat hij geschikt is voor iedereen vanaf 6 jaar. Ik kan me dat leeftijdsadvies wel voorstellen, het lijkt me best een spannende film, ondanks de schattige animaties!

Het verhaal
Het jonge en vrolijke vogeltje Pluisje (Teddy Ortanca) speelt dolgraag met zijn beste vriendinnetje Ploveria (Manou Jue Cardoso), stiekem zijn ze een beetje verliefd op elkaar.

Maar alles verandert wanneer de gemene valk, Shadow (Tygo Gernandt), samen met Skua (Klaas van Kruistum) Pluisje aanvalt tijdens zijn eerste vliegles. Pluisje durft niet meer te vliegen sinds zijn vader is overleden toen hij Pluisje wilde redden.

Zijn vriendinnetje Ploveria spoort hem aan weer te gaan vliegen voordat het winter komt. Na lang twijfelen slaat Pluisje zijn vleugels weer uit, maar wordt bijna gevangen door de enge kat uit het dorp. Op het nippertje ontsnapt hij, maar iedereen denkt dat hij de aanval niet heeft overleefd, dus zit er niets anders op dan dat Pluisje alleen de winter moet overleven.

Gelukkig is er Paradise Valley, een verborgen plek waar alle niet-trekvogels en buitenbeentjes overwinteren. Maar de reis naar Paradise Valley is lang en gevaarlijk. Gelukkig maakt het dappere vogeltje nieuwe vrienden en helpt de goedaardige Giron (Martijn Fisher) hem bij zijn reis. Vlieg je mee?

Trailer

Winactie
Wil je kans maken op 2 vrijkaartjes voor deze hele leuke animatiefilm? Doe dan mee met onze winactie want we mogen maar liefst vier keer 2 kaartjes weggeven! Meedoen aan deze winactie is gratis en kan tot 12 juli 2018. Onze voorwaarden vind je <hier>

Wat moet je doen?
Het lijkt me wel leuk wanneer jouw kind zelf de kaartjes kan winnen! Laat hem/haar een mooie tekening van een vogel maken en stuur deze naar redactie@trotsemoeders.nl. Uit alle inzendingen worden 4 winnaars gekozen. En wie weet mag jij wel mee wanneer jouw kind wint!

NB – Deze winactie is inmiddels afgerond!

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Nationale bedankdag 2022 – wie wil jij bedanken? [Merci – winactie]

Elkaar bedanken…. dat kun je eigenlijk niet vaak genoeg doen. En dan niet het gedachtenloze …

Share
Share