Tooth Fairy 2

Larry haalt graag een grap uit, ook als het ten koste gaat van anderen… totdat hij een jongetje met een losse tand overstuur maakt. Als straf verandert hij in een ware tandenfee, compleet met tutu!
Zijn taak: binnen 10 dagen het geloof van de jongen herstellen. Zal Larry slagen in zijn nieuwe opdracht?

Recensie
Deel 1 van Tooth Fairy ken(de) ik niet, dus ik kon vrij onbevooroordeeld en zonder verwachtingen naar Tooth Fairy 2 kijken. Het verhaal van de film is redelijk eenvoudig: man vertelt kind dat de tandenfee niet bestaat, kind helemaal in paniek, man moet er voor zorgen dat het kind toch weer in de tandenfee gaat geloven. De tandenfee die hem hierin begeleidt, opdrachten geeft liever gezegd, is een pittig meisje (dat in het verhaal al een paar honderd jaar oud is). Hieronder ligt een eenvoudig liefdesverhaal, hoofdpersoon Larry dreigt zijn vriendinnetje kwijt te raken en wil haar natuurlijk terug.

Tooth Fairy 2 is voor kinderen erg leuk om naar te kijken. Stel je voor, een wat te dikke man in een roze balletpakje met tutu en een roze stafje, dat gegeven alleen al is natuurlijk al hilarisch. Kinderen vinden het vermakelijk dat deze man alle kanten op gedirigeerd wordt door een klein meisje. Een klein meisje, dat vrij hoog is opgeklommen in de hiërarchie van tandenfeeën overigens. Het grote nadeel aan deze film is dat deze alleen in een ondertitelde versie beschikbaar is en niet nagesynchroniseerde is. Daardoor kunnen de meeste kinderen binnen de doelgroep er niet naar kijken.

Al met al is Tooth Fairy 2 een aardige film, vooral om de kinderen naar te laten kijken. Of samen met hen natuurlijk. En het vliegende varkentje, ook in roze outfit, vond ik wel erg schattig!

Bestel deze dvd hier>>


Share

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share