Personaliseer je gezinsauto met familiestickers

Natuurlijk ben je Trots op je kind(eren). En hoe leuk is het dan, wanneer iedereen kan zien hoe je gezin er uit ziet, wanneer je in je auto rondrijdt. Familiestickers.nl heeft speciale stickers waarmee je zelf je auto kunt personaliseren. Trotse Moeders heeft voor jullie uitgeprobeerd hoe het werkt:

Wat wil je op je auto laten zien?
De eerste vraag is natuurlijk wat je op je auto wilt laten zien. Wil je alleen je gezin, of ook nog huisdieren en/of hobby’s duidelijk maken aan de buitenwereld? Wij kozen voor ons gezin, inclusief onze hond.

Screenshot 2015-03-02 at 16.11.38

Hoe plak je de stickers op de auto?
Het mag niet te koud zijn buiten, dus wacht even tot het lentezonnetje schijnt en het niet meer vriest. Maak dan de oppervlakte (dat kan autolak zijn, maar ook een autoraam) goed schoon. Wij hebben water met wat spiritus gebruikt. Maak de oppervlakte daarna goed droog.

familiestickers-copyright-trotse-moeders-1

Bepaal vooraf de volgorde van de stickers
Dit was in ons gezin het lastigste punt…. De één wilde papa en mama in het midden, de ander wilde van oud naar jong, of van groot naar klein en weer een ander wilde jongen-meisje om en om. Uiteindelijk is gekozen voor een volgorde op leeftijd, waarbij de hond (die ouder is dan onze kinderen) gezellig aansloot bij de jongste.

familiestickers-copyright-trotse-moeders-2 familiestickers-copyright-trotse-moeders-3 familiestickers-copyright-trotse-moeders-4 familiestickers-copyright-trotse-moeders-5

Plak de stickers op de auto
Dat ging verrassend goed. De stickers plakken uiteraard stevig vast, maar wanneer je bij de voeten begint en dan voorzichtig naar boven plakt, krijg je je gezin eenvoudig op één lijn (zonder groepsgesprek 😉 en zitten de stickers vast zonder luchtbellen er onder. Nog even met een droge doek er over wrijven tot mooi vlak zitten en je kunt pronken met je gezin. Bijkomend voordeel: je auto is sneller terug te vinden wanneer hij ergens geparkeerd staat, ook door je kind(eren)!

familiestickers-copyright-trotse-moeders-6

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Top tips voor het kiezen van juiste dierenvoeding

Als moeder wil je het beste voor je kind, maar natuurlijk ook voor je huisdier. …