Papa’s met kleintjes

Dieren kinderen hebben een papa, net zoals jij. In dit verrassende zwart-witboek kom je tien heel verschillende papa’s met hun kleintje tegen. Dieren uit de buurt (zoals de vogel of de hond), maar ook uit verre landen.

Een stimulerend dierenboek met speelse prenten. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de taalontwikkeling van het kind als thema.

Recensie
Papa’s met kleintjes
is een prachtig kartonboekje. Op elke bladzijde staat een papadier met een kinddier getekend. De teksten zijn kort en krachtig zoals :”Papa de zeehond met het zeehondje”. De tekeningen zijn allen in zwart-wit getekend ( inclusief de achtergrond) wat ik persoonlijk erg leuk vind. Het is weer eens wat anders dan een kleurrijk boekje. Mijn dochter van 3 jaar mist de kleuren dan ook helemaal niet. Ze vind het gewoon erg leuk om alle plaatjes van de dieren te bekijken. Door de korte en simpele teksten die op elke bladzijde weer terugkomen, kennen peuters het boekje al snel uit hun hoofd. Ze wijzen papa dier en kind dier aan en vertellen al snel wie wie is. Erg leuk om te zien.
Papa’s met kleintjes is een heel leuk kartonboekje voor de allerkleinsten.

Papa’s met kleintjes – Guido van Genechten
peuterboekje, 20 pagina’s, Clavis
Bestel hier hier via Bol.com>>>

 

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share