Lego Friends

Vanaf 1 augustus is er een nieuwe serie Lego Friends producten te vinden in de winkels. De vriendinnen Olivia, Stephanie, Mia, Andrea en Emma gaan weer de leukste dingen doen. Zo beleven ze buiten de spannendste avonturen en doen ze de leukste buitenactiviteiten. Zo hoeven zij zich niet te vervelen tijdens de vakantie of in hun vrije tijd. En jij dus ook niet.

In deze nieuwe lijn Lego Friends figuren is Stephanie vliegend in haar watervliegtuig, Olivia op vakantie met de camper, Emma op het paardenkamp, Mia die leert drummen en Andrea die zorgt voor haar konijntje Jazz te verkrijgen. Zo kun jij je de hele vakantie lang vermaken.

 

About Glynnis

Check Also

Burgers’ Zoo doet gouden greep met LEGO [verslag van een bezoek]

Stel je toch voor dat je gevraagd wordt om samen met andere LEGO fans 40 …