Lego Friends

Vanaf 1 augustus is er een nieuwe serie Lego Friends producten te vinden in de winkels. De vriendinnen Olivia, Stephanie, Mia, Andrea en Emma gaan weer de leukste dingen doen. Zo beleven ze buiten de spannendste avonturen en doen ze de leukste buitenactiviteiten. Zo hoeven zij zich niet te vervelen tijdens de vakantie of in hun vrije tijd. En jij dus ook niet.

In deze nieuwe lijn Lego Friends figuren is Stephanie vliegend in haar watervliegtuig, Olivia op vakantie met de camper, Emma op het paardenkamp, Mia die leert drummen en Andrea die zorgt voor haar konijntje Jazz te verkrijgen. Zo kun jij je de hele vakantie lang vermaken.

 

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

De allerleukste vakantie ooit

Van de cover alleen al word ik vrolijk. Mooie kleuren, lieve tekeningen…. Ik ben benieuwd …