Unikitty, de blije / explosieve kitten uit The LEGO® Movie heeft haar eigen serie

TV-zender Cartoon Network presenteert Unikitty, de gloednieuwe serie over het geliefde karakter uit The LEGO® Movie, geproduceerd door de prestigieuze Warner Bros. Animation studio. In haar eigen, gloednieuwe serie, neemt Unikitty je met haar vrienden mee naar een kleurrijk koninkrijk gevuld met avonturen, glitters, blije gedachten en dansfeestjes. Duik samen met Unikitty in de grootste avonturen, vanaf 21 mei 2018 iedere doordeweekse dag om 16:15 uur op Cartoon Network.

Unikitty heeft het erg druk als koningin van haar wonderlijke koninkrijk. Met zoveel mogelijk positiviteit probeert ze het iedereen naar de zin te maken en alle negativiteit buiten haar koninkrijk te houden. Dat is geen makkelijke taak, maar Unikitty zet al haar creativiteit en energie in om het voor elkaar te krijgen. Ondanks haar onuitputtelijke optimisme heeft ook Unikitty een grens en die grens wil niemand met opzet overschrijden! Als iemand haar kleine broertje en beste vriend Puppycorn verdrietig maakt, dan komt de explosieve aard van Unikitty tevoorschijn.

Naast Puppycorn wonen ook Dr. Fox, de professor aan huis, en haar betrouwbare bodyguard Hawkodile in het kasteel van Unikitty. Samen met deze vrienden zorgt Unikitty ervoor dat iedere dag de vrolijkste en meest creatieve dag ooit is. En dit spat van het scherm!

Kijk vanaf 21 mei 2018 iedere doordeweekse dag om 16:15 uur naar Unikitty voor je dagelijkse bom positiviteit en glitters, alleen op Cartoon Network.

En voor echte Unikitty fans is er ook een gratis game, klik hier >>>>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Ilse Warringa regisseert “Luizenmoeder” – de film

Hebben jullie ook zo genoten van de serie De Luizenmoeder? Een van de personages die …