Hoe is het met de nieuwe K3

Mijn oudste zoon wordt volgende maand 18 en wij zijn -dus- begonnen met K3 in de samenstelling met Kristel, Karen en Kathleen. Toen de samenstelling veranderde, moesten wij (inmiddels met de tweeling er bij) wel wennen, maar de liedjes bleven even vrolijk en gezellig. En nu is er weer een “nieuwe K3” qua samenstelling. Ditmaal met de Brabantse Julia die samen met Marthe en Hanne weer veel kinderen (en hun ouders) aan het dansen en zingen zal krijgen!

En hoe zit het in Huize Trotse Moeders? Hoe vinden de kinderen het dat er een nieuwe K3 is?

Mijn zonen hebben er niet veel van meegekregen, eerlijk gezegd. Maar mijn dochter en ik hebben op televisie de zoektocht naar de vervanging van Klaasje met veel enthousiasme gevolgd en zijn weer helemaal enthousiast geworden. Er kwamen veel “oude bekende nummers” voorbij, maar ook de nieuwe nummers hebben we leren kennen en kunnen we al grotendeels meezingen!

Nieuwe CD van K3

En dus werden mijn dochter en ik allebei enthousiast toen de nieuwe CD van K3 werd bezorgd. Waterval heet deze, naar het meest bekende nummer van de nieuwe CD wat ook gezongen werd toen net bekend was dat Julia de zoektocht naar het niuewe K-3-tje gewonnen had. Toen nog met Marthe via een scherm vanwege Corona. Inmiddels kunnen de dames echt samen aan de slag met optredens en opnames met als eerste product de CD Waterval.

Waterval

En deze CD zit nu standaard in de CD speler van de auto. En natuurlijk gingen de jongens “brommen” want dat doe je op puber-leeftijd. Maar het enthousiasme van hun zus en hun moeder zorgt er voor dat ook zij straks de nieuwe liedjes mee kunnen zingen 😉 Complimenten voor K3 en Studio 100 om wederom een topprestatie af te leveren1

De nieuwe CD van K3 – Waterval – bekijk / bestel je hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

K3 РVleugels [premi̬re-verslag van de nieuwe show van K3]

Het verslag van de première van de nieuwste show van K3: Vleugels komt van mijn …

Share
Share