OG3NE als Mopsie, Flopsie en Wipstaart [video]

De Nederlandse stemmencast van PIETER KONIJN is bekend gemaakt. Bekijk nu de nieuwe trailer met de Nederlandse stemacteurs:

Tommie Christiaan zal de stem verzorgen van hoofdpersonage Pieter Konijn. Joey Schalker spreekt de stem in van boerderij-eigenaar Thomas Verhoef (Mr. McGregor) en Do zal te horen zijn als zijn vriendelijke buurvrouw Bea.

Shelley Vol, Amy Vol en Lisa Vol (OG3NE) nemen de stemmen van de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart voor hun rekening. De stem van Benjamin, de neef van Pieter, wordt verzorgd door Jan Versteegh. Cystine Carreon is te horen als afdelingsmanager en Roué Verveer als Jan Willem de Haan.

PIETER KONIJN is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. De avontuurlijke held Pieter Konijn is geliefd bij meerdere generaties lezers. Nu krijgt hij de hoofdrol in de eigentijdse en stoere live-action animatiefilm voor de hele familie die te zien is vanaf 23 maart 2018.

De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het ‘ongedierte’ dat zijn tuin probeert te verwoesten.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Pieter Konijn op de vlucht [film]

Wat was de eerste film over Pieter Konijn leuk! Echt een verrassend goede film, zowel …

Share
Share