Snoepjes van Fruitella in een nieuwe jasje

Wie kent ze niet de lekkere, kleurrijke snoepjes van Fruittella: Mini, Lange Jan, Dummy en Crunchies? Deze klassieke Fruittella in  uitdeelverpakking snoepjes zijn nog steeds erg populair bij kinderen. Bij deze bekende snoepjes horen natuurlijk ook trendy verpakkingen. Daarom worden de fruitella snoepjes in een nieuw jasje gestoken met nog vrolijkere kleuren. Uitdelen met Fruitella word hierdoor nog leuker. Maar niet alleen worden de snoepjes in een nieuw jasje gestoken ook word de collectie uitgebreid met een nieuwe uitdeelvariant Pixels dit snoepje is een licht krokant kauwsnoepjes en verkrijgbaar in vier lekkere fruitsmaken. 

Met het uitgebreide assortiment uitdeelverpakkingen, biedt Fruittella traktaties voor kleine én grotere kinderen. De portiegrootte is speciaal op kids afgestemd. En ook de lekkere, fruitige smaak en de kleurrijke verpakkingen zijn helemaal speciaal voor kinderen ontwikkeld. Fruittella is daarom handig om uit te delen op school of op een feestje, maar ook ideaal als traktatie voor thuis na een drukke dag op school. Bovendien kunnen kinderen met een gerust hart verwend worden alle snoepjes van Fruitella bevatten namelijk alleen natuurlijke kleuren en smaakstoffen.

About Barbara Gemen

barbara@dataunlimited.nl'
Ooit als stagiaire gestart bij TrotseMoeders.nl en nu aan de slag als chef-redactie van deze website. Ik houd me hierdoor vooral bezig met het aansturen van alle bloggers en recensenten.

Check Also

Met Tosca Menten en Dummie de Mummie kijken hoe Fruittella Dummy’s gemaakt worden [verslag]

Ik ben dol op fabrieken, kijken hoe een proces van begin tot het eind leidt …