Ik wil een knuffel

Ik wil een knuffel.
Ook zo’n zin in een dikke knuffel?
Dorus in elk geval wel!
En dus gaat hij op zoek naar de allerfijnste berenknuffel.

Recensie
Het boek Ik wil een knuffel zou iedereen moeten hebben. Nu ben ik groot fan van David Melling, in mijn beleving tekent niemand leuker, grappiger of aandoenlijker dan hij, maar nu is het onderwerp en vooral de conclusie (geen fijner knuffel dan die van mamma) ook nog eens zo hartverwarmend. Je blijft er keer op keer uit voorlezen. De kinderen worden er haast gek van. Maar gelukkig zijn de tekeningen zó grappig (bijvoorbeeld van de uil die uit een boom valt en vervolgens boos en onder de pleisters weer op een tak gaat zitten), dat ook zij er geen genoeg van kunnen krijgen.

Oftewel: een absolute ‘need-to-have’.

Ik wil een knuffel – David Melling
Prentenboek, Hardcover, 28 pagina’s, Van Goor
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Share

About Hanneke Blanksma

hannekeblanksma@hetnet.nl'

Check Also

nijntjes voorleesfeest: speciale verzamelbundel voor 65 jaar nijntje

Eindeloos heb ik de boekjes van nijntje voorgelezen aan mijn kinderen. Nijntje aan zee, nijntje …

Share
Share