Unicorn Gadgets voor in de schoen – top 5

Is jouw kind dol op eenhoorns? Of ben je zelf misschien verslingerd aan alles wat met deze magische wezens te maken heeft? Fluister het dan Sinterklaas in zijn oor want hij heeft de keuze uit vele leuke Unicorn Gadgets om aan jou te geven, ook voor schoen-cadeau-prijzen! We hebben een handige top 5 voor je gemaakt. Deze kun je integraal op een lijstje in je schoen doen 😉

5 – Eenhoorn Sleutelhanger – deze sleutelhanger kost maar € 2,95 en heeft een LED lampje. Daarnaast maakt hij geluid!

4 – Eenhoorn Mok – 3D Handvat – beker die zowel voor warme als koude dranken, liefst met slagroom en gekleurde sprinkles, gebruikt kan worden.

3 – Unicorn Powerbank Original – 2600mAh – net iets meer dan 10 euro, maar wel enorm handig om in je tas te hebben wanneer je onderweg bent.

2 – Pooping Unicorn  – het toppunt van magie: trek aan de staart en de eenhoorn poept snoepjes! Er worden Jelly Beans meegeleverd.

1 – Unicorn Nachtlampje – mijn persoonlijke favoriet: de kleur van het lampje verandert steeds. Zo val je iedere avond heerlijk in slaap!

Deze, en andere eenhoorn-gadgets, bekijk / bestel je hier >>>>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Valentijnsdag? Warmte kan je redden!

Valentijnsdag is bedoeld als een dag om je geliefde te verwennen, of om een geheime …