Stem op onze Hoofdredacteur

Twitteraar van het JaarMira Ahles, oprichter en hoofd-redacteur van TrotseMoeders.nl, is genomineerd voor de Twitteraar van het Jaar verkiezing in de categorie Populaire Twitter Vrouw. Helemaal leuk en een grote eer. Maar wij vinden natuurlijk dat zij moet winnen en daarbij hebben we jouw hulp hard nodig!

Wat kan je doen?
Heel simpel: we kunnen met z’n allen er voor zorgen dat zij zo veel mogelijk stemmen krijgt en zo met de titel naar huis gaat. Stemmen is heel eenvoudig en kan iedereen doen. Je hoeft je nergens te registreren, je hoeft geen twitter account te hebben of je mailadres achter te laten. Je moet alleen naar de website www.twitteraarvanhetjaar.nl te gaan en op @Mira_ah (de Twitternaam van Mira) te stemmen. Ze staat bovenaan op de site in het rijtje met de 5 genomineerde vrouwen.

Je kan elke dag 1x een stem in elke categorie uitbrengen t/m 31 december 2010. Van woensdag 29 december 7.00 uur t/m donderdag 30 december 7.00 uur kan je zelfs 1x per uur je stem uitdelen! We zouden het geweldig vinden als je één keer (of meer) deze kleine moeite zou willen nemen.

Meer over Mira:
Mira is 31 jaar oud, getrouwd en moeder van 3 jonge kinderen. Drie meiden om precies te zijn van 5, 3 en 1 jaar oud. Mira heeft een eigen bedrijf waarmee ze onder andere de online magazines TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl uitgeeft. Mede sinds een lastige ziekenhuisopname van haar middelste dochter (nu al weer 3 jaar geleden) heeft zij de beslissing genomen om haar bedrijf te reorganiseren en weer vanuit huis te gaan werken. Zo ook is TrotseMoeders.nl een netwerk van moeders en deskundigen die vrijwel allemaal vanuit hun eigen huis werken.

In 2008 is Mira begonnen met Twitteren. Ze tweet over zichzelf als moeder, vrouw en zakenvrouw. Eigenlijk over alles wat ze mee maakt of wat haar bezig houdt. Deze zomer raakte zij een gevoelige snaar bij veel van haar volgers toen zij over haar eigen huishouden twitterde. Zo richtte ze per ongeluk de zeer succesvolle beweging ‘de club van slechte huisvrouwen’ op. Dit ging als een olievlek over Twitter en haalde alle media. Mira bewees hiermee dat het huishouden en de druk die vrouwen dagelijks voelen om alle facetten in hun leven te combineren nog  een onderwerp is om te bespreken. In haar geval met humor en zelfspot om op deze manier tegelijkertijd taboes te doorbreken. Mede hierdoor is zij genomineerd en verdient zij het om te winnen! Stem hier op Mira>>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Volg mij / De Hashtagmoorden

Freddie Venton werkt in een koffiebar, maar droomt van een baan als journaliste. Een toevallige …