Verstopte groenten in de Drakensnot Milkshake [recept]

Als Trotse Moeder moet je vaak creatief zijn om je kinderen iedere dag gezond te laten eten. Maar wanneer je dan met je kinderen uit eten gaat, staat er op een gemiddeld kindermenu friet-met-een-snack of pannenkoeken…..

Uit een onderzoek, uitgevoerd in opdracht van Sligro:
Het oordeel van ouders over het huidige aanbod kindermenu’s is niet mals; zo vindt 70 procent de menu’s over het algemeen niet gezond, vindt 42 procent dat het voor de kinderen vaak te lang duurt voordat het eten wordt geserveerd en vindt 24 procent de menu’s er niet aantrekkelijk uitzien.

Sligro wil daar verandering in brengen en heeft een speciale website gemaakt met tips, informatie en recepten. Enkele van die recepten wil ik graag met jullie delen omdat deze niet alleen geschikt zijn voor restaurants, maar ook voor thuis!

Bananensnot Milkshake (4 porties)

Nodig:
4 deciliter yoghurt
2 avocado’s (goed rijp)
2 bolletjes vanille-ijs
2 bolletjes citroensorbet
Ter garnering: groene rietjes

Bereiding:
Snijd de avocado’s doormidden, verwijder de pit en lepel het vruchtvlees uit de schil. Doe alle ingrediënten met elkaar in een blender. Draai het geheel tot een mooie, gladde milkshake.

Schenk in glazen en steek er groene rietjes en parasolletjes in. Wanneer je het ‘drakensnot-milkshakes’ noemt, zullen de kinderen niet alleen lachen, maar ook gezonder smullen!

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Wil je graag zwanger worden, maar ben je verslaafd?

Wanneer je een kinderwens hebt, wil je natuurlijk het beste voor het kindje wat je …

Share
Share