Dit zijn de leukste Frozen spelletjes

Let it goooo, let it goooo… Wie kent Frozen niet? De Disney film waarin prinses Elsa de hoofdrol speelt is na 6 jaar nog steeds een regelrechte hit. Alle meisjes willen Elsa zijn en veel jongetjes zijn stiekem verliefd op de blondharige Disney prinses. Je hebt op dit moment heel veel spelletjes van Frozen. De leukste Frozen spelletjes hebben we hieronder voor je uitgelicht.

Een terugblik naar het verhaal van Frozen
We nemen je eerst even terug naar het Frozen verhaal, want hoe zat het ook alweer precies? Het verhaal begon zo: Elsa is een prinses en is bezit van magische krachten, ze kan namelijk sneeuw en ijs creëren. Niemand van haar koninkrijk is op de hoogte van dit geheim. Helaas komen de inwoners van het koninkrijk er toch achter, omdat alles mis gaat op de dag van haar kroning. Elsa slaat op de vlucht en haar zusje Anna gaat achter haar aan om haar te zoeken…

De leukste Frozen spelletjes en accessoires
In veel speelgoedwinkels kun je haast niet om de Frozen hype heen, zo ook niet bij online speelgoedwinkel Lobbes. Je kunt daar naast de mooiste dekbedovertrekken en knutselspullen van Frozen ook nog een heel veel leuke Frozen spelletjes vinden. Dit zijn de leukste Frozen spelletjes van dit moment geselecteerd op verschillende leeftijden.

Frozen spelletjes voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar oud
Voor kinderen tot 6 jaar oud moeten spelletjes vooral leuk, snel en makkelijk zijn. Kinderen hebben op deze leeftijd nog niet zo’n lange concentratieboog, dus het is handig als de spelletjes niet te lang duren. Hieronder hebben we wat ideeën voor leuke Frozen spelletjes.

De enige echte Frozen memory
Door twee dezelfde Frozen karakters bij elkaar te zoeken lukt het je om je geheugen op een leuke manier te trainen. Wie de meeste kaartjes kan vinden die bij elkaar passen heeft gewonnen. Dit spelletje is ook altijd leuk om te doen tijdens een kinderfeestje of met het hele gezin.

Frozen domino
Bij het dominospel van Frozen moet je proberen om dezelfde plaatjes met elkaar te verbinden. Wie als eerste alle dominostenen op tafel heeft neergelegd is de enige echte winnaar. Dit spel is leuk om te doen met kleine kindjes, omdat zij al zo jong als ze zijn plaatjes herkennen.

Het balansspel van Frozen
Dit balansspel is uitdagend voor alle kleintjes. Bij dit spel moet je verschillende blokjes met verschillende vormen voorzichtig neerzetten zonder de hele toren om te laten vallen. Welk blokje je erop moet zetten wordt bepaald door een dobbelsteen met verschillende kleuren. Daardoor is elke keer de toren weer anders.

Frozen Puzzelblokken
Met de grote puzzelblokken van Frozen kun je verschillende puzzels maken. Je moet de afbeeldingen bij de personages zoeken. Denk bijvoorbeeld aan het ijskasteel dat bij Elsa hoort en de wortel bij Olaf. Wie heeft de meeste combinaties goed? De grote blokken zitten in een handige bewaardoos, zodat je ze ook gemakkelijk mee kunt nemen wanneer je ergens naartoe gaat.

Frozen spelletjes voor kinderen vanaf 7 jaar oud
Vanaf deze leeftijd heeft jouw kind iets meer uitdaging nodig wat betreft spelletjes. De puzzels mogen wat moeilijker zijn en de spelletjes wat ingewikkelder. Hieronder hebben we wat ideeën voor Frozen spelletjes voor kinderen vanaf 7 jaar oud.

Frozen puzzels voor alle leeftijden
Frozen puzzels zijn verkrijgbaar voor kinderen in alle leeftijden. Je hebt puzzels van Frozen die binnen een paar minuten in elkaar zitten, maar je hebt ook puzzels waar kinderen iets meer tijd in moeten stoppen. Met puzzelen oefen je de hand-oogcoördinatie van een kind op speelse wijze.

Frozen puzzel in 1000 stukjes
Denk bijvoorbeeld aan een Frozen puzzel met 1000 stukjes. Daarmee is jouw kind wel een tijdje zoet. Licht aan, spullen van tafel, drinken en chipjes on the side en puzzelen maar.

Frozen vloerpuzzel
Een vloerpuzzel van Frozen is extra groot en is gemaakt van extra sterk karton, zodat je er rustig op kunt zitten. Op de vloerpuzzel staan de Frozen helden Elsa, Anna, Sven, Olaf en natuurlijk Kristoff afgebeeld.

Frozen 3D puzzelbal met sneeuwpop Olaf
Wie zegt dat een puzzel altijd plat moet zijn? Er bestaat namelijk een heuse 3D puzzelbal met sneeuwpop Olaf erop. De puzzelstukjes zijn gemaakt van kunststof en kun je zo in elkaar schuiven. De puzzel wordt geleverd met een opzetvoet zodat je wanneer je je puzzel af hebt hem gemakkelijk neer kunt zetten.

Het Frozen spelletjesblok
In een Frozen spelletjes blok staan allerlei verschillende soorten spelletjes om te doen. Denk bijvoorbeeld aan woordpuzzels, lijnen die je moet verbinden en waar uiteindelijk een Frozen figuur wordt getoverd. Maar dat is niet alles, je hebt ook allerlei soorten kleurplaten die je helemaal in Frozen stijl kunt inkleuren. Een ding is zeker, je gaat je niet vervelen met zo’n spelletjesblok.

Frozen Mini Pop Up Spel
Dit is ook wel een variant op het Mens Erger je Niet spel. Alle karakters van Frozen gaan de strijd aan om te winnen. Door op de knop in het midden te drukken laat je met gemak de dobbelsteen draaien. Wie als eerste alle 4 de pionnen na een ronde weer terug heeft gebracht is de winnaar. Dit spel is door z’n kleine afmetingen ook makkelijk mee te nemen op vakantie!

Frozen Kwartet
Tijdens het kwartetspel van Frozen komen alle bekende Frozen figuren langs. Zorg dat je vier kaartjes vindt die bij elkaar passen en je hebt kwartet! Scoor zoveel mogelijk verschillende kaarten die bij elkaar passen en jij hebt gewonnen.

Frozen travel quiz
Gaan jullie binnenkort op vakantie? Dan is een Frozen travel quiz leuk om mee te nemen. Op deze manier kunnen kinderen onderweg op een leerzame manier aan de slag met hun helden van Frozen. In een meegeleverde reiskoffer zitten kaarten waarmee je maar liefst 18 verschillende spelletjes mee kan doen en een elektronische pen die je kunt gebruiken bij meerdere spel. We kunnen we concluderen dat dit spel voor de echte Frozen fans geschikt is.

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Rear View Mirror Puzzle: Verkeersdrukte

Puzzelen wat je in de achteruitkijk-spiegel ziet. Dat is origineel! De Rear View Mirror Puzzle: …

Share
Share