Puur genieten en toch gezond en slank

Voeding die bij onze natuur past. Waardoor we ons beter voelen. Meer energie door krijgen. Niet verdikken en vooral heel erg lekker is. Daar staat dit boek garant voor!

Recensie
Dit kookboek zit boordevol heerlijk eenvoudige recepten. Recepten die je in een handomdraai kan maken. Zelfs als je weinig tijd hebt en geen energie meer kan vinden om de keuken in te duiken. Grijp dit boek, duik je koelkast en voorraadkast in en ik weet zeker dat je straks heerlijk aan het genieten bent van een gezonde maaltijd en je niet schuldig hoeft te voelen dat je fastfood bestelt hebt. Geloof me… in dit boek zitten zeker dingen die jij ook lekker vindt!

De recepten zijn eigenlijk allemaal zomerse recepten waarmee je het zonnetje in huis haalt. Frisse lichte maaltijden! Recepten voor jezelf, maar ook om romantische mee te diner en waarmee je vrienden kan verwennen. Dit kookboek is nu echt één van mijn favorieten. En als liefhebber van kookboeken, zegt dat veel…

Puur genieten en toch gezond en slank – Pascale Naessens
Kookboek, hardcover, 192 pagina’s, Lannoo
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Met mes en stokjes

Als ik dit kookboek in handen krijg, blader ik het even door en valt mijn …

Share
Share