David Arquette is vader geworden van een zoon

Acteur David Arquette en zijn vriendin Christina McLarty hebben een zoon gekregen. Het jongetje heeft de naam Charlie West gekregen. Moeder, vader en kind maken het goed, aldus de 42-jarig acteur in “People” waar hij ook aangaf dat het niet meer zo spannend was voor hem als de eerste keer vader worden, wanneer je nog niet weet wat je te wachten staat.

David Arquette heeft al een dochter met zijn ex-vrouw Courteney Cox. Het meisje heet Coco en is 9 jaar. In “People” zei Arquette ook nog: “You have to have a lot of faith that you will be able to keep them safe and not mess them up to much“.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Baby-nieuws: dochtertje voor Maxime Meiland

De vijfentwintigjarige Maxime Meiland en haar vriend Leroy Molkenboer zijn de Trotse Moeder en vader …

Share
Share