Nieuw verkeersplein in Linnaeushof

Linnaeushof zal woensdag 27 april het nieuwe verkeersplein feestelijk openen. De officiële opening wordt verricht door de heer N. Bos, plaatsvervangend teamchef Politie Kennemerkust. Het bekende kinderkoor Net4Kids zingt liedjes over het verkeer.

Met de feestelijke opening van het vernieuwde Verkeersdorp gaat ook het seizoen 2011 voor Linneaushof officieel van start. De uitstekende kwaliteitsstandaard is verder verhoogd. Bestaande attracties zijn nog toegankelijker en spelvriendelijker. Aan de allerkleinste kinderen is extra aandacht gegeven. Dreumesland en de Kleuterspeeltuin hebben nieuwe, kleine speeltoestellen zoals een mini glijbaan, een mini kruiproute, een zandspeeltafel, een kleurrijk luchtkussen en een speelkoets voor prinsen en prinsessen.

Verkeersdorp
Het geheel vernieuwde Verkeersdorp is niet alleen een geweldig leuke, maar ook een educatieve attractie. Peuters en kleuters leren er op een speelse manier omgaan met bijvoorbeeld zebrapaden, voorrangswegen en eenrichtingsverkeer. Midden in het kleurrijke Verkeersdorp staat een nieuw politiebureau met een aangiftebalie, een alarmcentrale en een heuse boevencel.

Kids4Kids
In 2011 is Linnaeushof sponsor van het Unicefproject Kids4Kids. Op 2 mei 2011 vertrekken vier studenten met een Amerikaanse schoolbus vanuit Linnaeushof langs de oude Zijderoute naar China. Tijdens de maandenlange reis doen ze verslag van de leefomstandigheden en het onderwijs van de kinderen in diverse landen. In Europa’s grootste speeltuin is er maandelijks een speciaal Unicef weekend. Dan wordt de busreis gevolgd en krijgen bezoekers de kans op een speelse manier kennis te maken met het goede werk van Unicef. Doel van Linnaeushof is om zo veel mogelijk geld voor Unicef in te zamelen.

De grootste speeltuin van Europa
Linnaeushof heeft ruim 350 speeltoestellen en attracties. Voor kleine en grote, voor valide en minder valide kinderen. Er zijn kabelbanen, een trampoline- en luchtkussencentrum, waterfietsen, motorskelters, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een super glijbaan. Spectaculair zijn het elf meter hoge Piratennest, de negen meter hoge Toffe Toren, het Pioniersdorp en waterspeeltuin De Oase. De grootste speeltuin van Europa is behalve een ideaal familiepark ook een geschikte locatie voor een verjaardag partijtje, groeps- en schoolreizen en bedrijfsuitjes. Linnaeushof besteedt veel zorg aan de veiligheid. Getraind personeel let op de kinderen. Kijk voor meer informatie op www.linnaeushof.nl.

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Waterpret in Linnaeushof [verslag]

Linnaeushof is de grootste speeltuin van Europa en is nog een ECHTE speeltuin. Speeltoestellen, klimdingen, …