Vier nieuwe attracties voor Attractiepark Slagharen

Expedition Nautilus

In het gouden jubileumjaar van Attractiepark Slagharen worden vier nieuwe attracties geopend. Deze zullen komen te staan in een nieuw themagedeelte genaamd Jules Adventureland. Om ruimte te creëren voor deze nieuwe attracties, worden de attracties Nautilus, Calypso en Dream Catcher weggehaald. De nieuwe attracties zullen zijn:

Expedition Nautilus: hier kunnen bezoekers in de attractie het watergevecht aan gaan met de andere bezoekers. Via draaiende schijven kun je proberen met een waterpistool de andere bezoekers in en rondom de attractie nat proberen te spuiten. Dan komt er nog een nieuwe schipschommel voor kinderen met de naam Fogg’s Trouble.

Magic Bikes

Ook komt er nog de draaimolen Magic Bikes bij en een coole attractie voor jonge kinderen. The Passepartout Explorer is een attractie waar kinderen hun allereerste kilometers maken tijdens een rondrit in een auto. Het is jammer dat sommige attractcies moeten sneuvelen, maar ik denk dat Attractiepark Slagharen met deze vier nieuwe attracties een hele goede keus heeft gemaakt!

Helaas zullen niet alle attracties direct bij de start van het 2013 seizoen geopend zijn. Het park hoopt twee attracties te kunnen openen op 22 maart, de andere twee attracties zullen voor de zomer open zijn voor het publiek.

 

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Jul & Julia Zomerweken bij De Julianatoren [verslag]

Zoals jullie ongetwijfeld weten, ben ik een grote fan van kinderpretpark De Julianatoren. Bijna ieder …

Share
Share