Anna op babybezoek

Anna gaat vandaag op babybezoek bij tante Vicki. Tante Vicki heeft nog maar net een baby’tje gekregen. Het baby’tje heet Warre en is nog heel klein. Eerst geven Anna en tante Vicki baby Warre samen een badje, dan is het tijd om melk te drinken. Baby Warre drinkt aan de borst van tante Vicki. Dat is moedermelk, gezond en lekker voor baby’s.

Een herkenbaar verhaal over borstvoeding en op babybezoek gaan. Voor peuters vanaf 24 maanden, met het dagelijkse leven van het kind als thema.

Recensie
Fien (bijna 3) is altijd al dol geweest op boekjes en met een nieuw babyzusje op komst worden boekjes over of met baby’s helemaal verslonden. Zo ook dit boekje. Het vertelt het verhaal van Anna die op babybezoek gaat bij tante Vicki en baby Warre. Het verhaal wordt vertelt in korte, begrijpelijke zinnen en ondersteunt met vrolijke, kleurrijke tekeningen.  Voor mijn gevoel sluit de tekst uitstekend aan bij de belevingswereld van een 2/3 jarige. Ook het onderwerp borstvoeding komt op een heel natuurlijke wijze aan de orde. Voor Fien is het op dit moment een van haar favoriete boekjes, voorlezen hoeft niet meer, want de tekst kent ze al uit haar hoofd!

Anna op babybezoek – Kathleen Amant

Peuterboek, hardcover, 32 pagina’s, Clavis Uitgeverij

Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Slaap! Voor dreumes en peuter

Slapen…. tja…. Wanneer je eenmaal een kindje hebt, is dit een van de dingen waarmee …

Share
Share