Anna op babybezoek

Anna gaat vandaag op babybezoek bij tante Vicki. Tante Vicki heeft nog maar net een baby’tje gekregen. Het baby’tje heet Warre en is nog heel klein. Eerst geven Anna en tante Vicki baby Warre samen een badje, dan is het tijd om melk te drinken. Baby Warre drinkt aan de borst van tante Vicki. Dat is moedermelk, gezond en lekker voor baby’s.

Een herkenbaar verhaal over borstvoeding en op babybezoek gaan. Voor peuters vanaf 24 maanden, met het dagelijkse leven van het kind als thema.

Recensie
Fien (bijna 3) is altijd al dol geweest op boekjes en met een nieuw babyzusje op komst worden boekjes over of met baby’s helemaal verslonden. Zo ook dit boekje. Het vertelt het verhaal van Anna die op babybezoek gaat bij tante Vicki en baby Warre. Het verhaal wordt vertelt in korte, begrijpelijke zinnen en ondersteunt met vrolijke, kleurrijke tekeningen.  Voor mijn gevoel sluit de tekst uitstekend aan bij de belevingswereld van een 2/3 jarige. Ook het onderwerp borstvoeding komt op een heel natuurlijke wijze aan de orde. Voor Fien is het op dit moment een van haar favoriete boekjes, voorlezen hoeft niet meer, want de tekst kent ze al uit haar hoofd!

Anna op babybezoek – Kathleen Amant

Peuterboek, hardcover, 32 pagina’s, Clavis Uitgeverij

Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

About Eefke

eefkebouwmeister@gmail.com'
‘81, vrouw, dol op mijn drie meiden van net 1jaar, 2,5 en 4 jaar, altijd een camera in m’n hand & schrijfblok in mijn tas, skiën, gek op feestjes & uitgebreid tafelen met lieve vrienden & goede wijn

Check Also

4 tips voor een peuter die niet slaapt

Sliep je kindje heerlijk door in de babytijd, maar is dat nu in de peutertijd …