Help: mijn tas is zoek!

Het zal je maar gebeuren: sleutels verloren op straat, tas laten liggen in het zwembad, koffer laten staan op Schiphol. Stom natuurlijk, maar ja, het overkomt ons allemaal wel een keertje.

Maar andersom gebeurt het ook. Dan ben jij degene die de sleutels van een ander vindt, of een zwemtas van een kindje met zijn liefste knuffel erin… Wat doe je dan? Afgeven bij de balie, natuurlijk. Als er een balie is. Maar vind je spullen op straat, dan is het al een stuk lastiger om de rechtmatige eigenaar ervan terug te vinden!

Help-IDtag
Niet als je aan al je waardevolle spullen een Help-IDtag hangt. Daarmee vindt de vinder in een mum van tijd jou en vindt jij, als jij de eerlijke vinder bent, al snel de eigenaar. Want deze Help-IDtag geeft jou alle informatie die je nodig hebt om de ander te vinden en de verloren spullen terug te geven. Of te krijgen!

Duurzaam, stevig en makkelijk
De Help-IDtags zijn duurzaam en stevig. Je bevestigt ze met een clip makkelijk aan al je persoonlijke eigendommen. Op een RVS plaatje staan alle gegevens gegraveerd, die nodig kunnen zijn bij het terugbrengen van bezittingen. De Help-IDtags zijn niet alleen makkelijk te bevestigen, ze zijn ook makkelijk te bestellen. Ga naar de site, kies je favoriete kleur en vul de gewenste tekst in, zoals je naam, telefoonnummer(s) en eventuele aanvullende gegevens. www.help-id.nl graveert het voor jou op het RVS plaatje en stuurt het naar je op.

Nu met korting
Normaal kost de Help-IDtag € 17,95 inclusief verzendkosten. Maar nu zijn ze in de aanbieding voor slechts € 14,95 (ook inclusief verzendkosten). Dus: hang aan al je waardevolle spullen een Help-IDTag en je kunt in het vervolg met een gerust hart op stap. Kijk voor meer informatie over deze handige tags op www.helpid4kids.nl.

TIP: Voor je waardevolle kindertjes is er de Help-ID4kids Polsband. Raak je die tenminste ook niet meer kwijt!

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

De verloren kinderen [recensie]

De verloren kinderen van Diney Costeloe (The Throwaway Children) is het ontroerende en aangrijpende verhaal van …