Speelkeuken met licht en geluid – recensie

koppen-keuken-recensie-copyright-trotse-moeders-1Keuken licht en geluid 25 delig. Leer alvast koken met deze speelset. Geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Wordt geleverd inclusief twee AA batterijen.

Recensie
“Vroeger” had ik een poppenfornuisje. Met mini-pannetjes. En af en toe mocht ik daar van mijn moeder een waxinelichtje in zetten en in die minipannetjes minipannenkoekjes bakken, of mini-eitjes, stukjes wortel of wat er dan ook maar in paste. Wat vond ik dat geweldig! Zo’n keukentje is nergens meer te vinden, zal ongetwijfeld door geen enkele keuring meer komen…

Mijn dochter helpt me graag in de keuken. Het is erg gezellig om samen te koken en soms maakt ze al zelfstandig iets lekkers. Zo kan ze prima met haar tweelingbroer samen wafels en donuts bakken! Maar haar alleen laten bij het gasfornuis vindt deze Trotse Moeder nog veel te eng. Dus kwam er een speelkeuken in huis.

keuken-licht-geluid-recensie-copyright-trotse-moeders-1 keuken-licht-geluid-recensie-copyright-trotse-moeders-2

Voordat er gespeeld kon worden, moesten er eerst een heleboel stickers geplakt worden. Een precies werkje, maar het keukentje wordt er wel fleurig van! En dan de bijgevoegde (erg fijn!) batterijen er in (het klepje hiervoor zit in de ‘oven’). Overigens passen alle losse onderdelen ná het spelen ook weer in de ‘oven’. Prettig om alles bij elkaar te kunnen houden en op te kunnen ruimen, maar het maakt het ook mogelijk om het keukentje mee te nemen!

keuken-licht-geluid-recensie-copyright-trotse-moeders-3

En dan kan er gekookt worden! Er zijn voldoende items voor fantasiespel en wanneer je aan de knoppen draait, gaat het fornuisje “aan”. Je hoort eerst dat hij begint te branden en daarna hoor je kookgeluiden, links en rechts verschillend. Dat is natuurlijk helemaal net-echt!

keuken-licht-geluid-recensie-copyright-trotse-moeders-4

Dit keukentje kost slechts 19,99 bij www.koppen.com. En je krijgt er nog batterijen bij ook! Uiteraard is het geen grote, uitgebreide keuken, dat kan niet voor dat bedrag, maar hij is wel veel leuker dan het mini-formaat doet vermoeden!

Het mini-keukentje met licht / geluid bestel je hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

8 december: Wereldlichtjesdag 2019

Elke 2e zondag in december wordt Wereldlichtjesdag gehouden. Dit jaar valt Wereldlichtjesdag vroeg en hebben …