‘Goei vliesj ies croma weerd’

Screenshot 2015-10-13 at 16.39.05Goei vliesj ies croma weerd’. Ik hoor jullie bijna denken dat er iets mis is met me…. Maar wees gerust, het enige wat er met me aan de hand is, is dat ik in Zundert geboren ben 😉 Zundert, een dorp tussen Breda en Antwerpen, bekend van het mooiste bloemencorso ter wereld en uiteraard omdat Vincent van Gogh er geboren is. Maar veel van jullie ouders zullen zich ook een televisiecommercial kunnen herinneren, waarin keurslager Sjef Hendrikx op “z’n Zunderts” voor heel Nederland verkondigt: ‘Goei vliesj ies croma weerd’. Vertaald voor alle niet-Zundertenaren: Goed vlees is croma waard.

Waarom ik dit neerschrijf? Omdat er onlangs een prachtig pakket thuisbezorgd werd, met een wok, allerlei groenten en een spatel en uiteraard de nieuwe roerbak-oliemelange van croma. We hebben er toen al over geschreven <klik hier> en er een van de bijgevoegde recepten mee gemaakt, klik hier voor het recept >>>>

Vorige week werden we opnieuw verrast. Ditmaal met een hele doos, vol met flessen croma oliemelange. Ik kan dus eerlijk zeggen dat ik, met plezier, nu alleen nog maar deze roerbak-olie gebruik!

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

croma wok oliemelange

Wokken en roerbakken met oliemelange van Croma: prima resultaat!

Tussen wokken en wokken kan een groot verschil zitten! Wokken of roerbakken is populair vanwege …