LIVE Shoppen bij Flavourites

Flavourites liveVan vrijdag 19 tot en met zondag 21 november vindt in het World Fashion Centre Amsterdam voor de tweede keer het webshopevent Flavourites Live! plaats. Bezoekers kunnen hier producten uit webshops op het gebied van o.a. fashion, kids en interieur ‘live’ shoppen en creatieve workshops volgen.

Roze Pump actie
Dit jaar is Flavourites Live! een samenwerking aangegaan met Blijf Groep, de organisatie die hulp en opvang biedt aan vrouwen en kinderen die vanwege geweld in de thuissituatie, tijdelijk in een opvanglocatie wonen. Kijk voor meer informatie op www.blijfgroep.nl. Onder de naam Roze Pump actie stimuleert Flavourites-Live! het kopen van een cadeautje voor kinderen die met hun moeder in één van de Blijf van m’n Lijf huizen verblijven. De cadeautjes kunnen ter plekke in een grote roze pump gedoneerd worden. De roze pump van Bellabellissima.nl staat symbool voor deze actie. De organisatie zorgt er voor dat de cadeautjes bij de kinderen van Blijf Groep terecht komen.

Entreekaarten zijn verkrijgbaar aan de deur (€ 10,-) of zijn voor € 7,50 (ex. adm. kosten) te bestellen via de website www.flavouriteslive.nl.

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Vrolijk pakket van Het Vrolijke Nest!

Een tijd geleden werd er wel een héél leuk pakket bezorgd. Er in zaten een …

Share
Share