De Natuur

Jonge kinderen kijken graag in boeken. Maar naar dit boekje kun je ook luisteren. Probeer het zelf maar!

Recensie
De Natuur is een kijk- en luisterboekje in één. Zes prachtige prenten, gecombineerd met het geluid wat daarbij hoort. De geluiden die je in dit boek kunt horen, zijn: de kikker, de rivier, de vogel, de regen, de zee en de uil. De afwerking van dit boek, vind ik een groot compliment waard. Je kunt merken dat er echt over de uitvoering is nagedacht; stevige bladzijdes, mooie illustraties, zachte geluiden en de drukknopjes voor de geluiden, zijn perfect in de  bladzijdes én in de illustraties verwerkt.

Wat ook erg leuk is, is dat op de laatste bladzijde alle plaatjes nog een keer staan. De bedoeling is dat de kinderen nu opnoemen wat ze zien en de geluiden, die erbij horen proberen na te doen.

Mijn kinderen van 2 jaar en 5 jaar, vinden dit boek geweldig. Niet zozeer om de illustraties, maar vooral om de geluiden in dit boek. Vooral het kikker-geluid vinden ze erg leuk. Stiekem om het knopje ervan drukken en dan tegen papa zeggen: “Papa, we horen een kikker in huis!” En papa dan “zoeken” door het hele huis, naar een kikker…

De Natuur is een heel leuk, orgineel en leerzaam boekje voor kinderen vanaf 12 maanden.

De Natuur – Marion Billet
Baby en peuterboek, hardcover, 14 pagina’s, Clavis

Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Wat te doen bij geluidsoverlast?

Geluidsoverlast buren kan enorm vervelend zijn. Één avond wat minder slaap door een feestje van …

Share
Share