Ben jij Woest Aantrekkelijk?

baby duimt met woest aantrekkelijk kleding aanWe kregen laatst zo iets leuks binnen op de redactie: een cadeaupakket van Woest Aantrekkelijk, vol met artikelen uit hun collectie babykleding. Die wilden we wel uitproberen en baby Dide van 4 maanden was de gelukkige.

Bijzondere collectie Je ziet nog steeds veel babykleding in zoetsappige pasteltinten met een schattige berenopdruk. Moeders van nu willen leuke hippe babykleding die horen in het tijdbeeld van nu; ik in ieder geval wel. Gelukkig zie je dat steeds vaker, maar deze kledinglijn kan je uniek noemen. De gehele collectie van baby, dames en herenkleding is alleen verkrijgbaar in zwart met dezelfde witte ‘woest aantrekkelijk’ opdruk. En dat is zeker bijzonder voor een babylijn!

Comfortabel, zacht en goed voor het milieu Bij het aantrekken van de kleertjes bij de kleine Dide valt gelijk op dat het materiaal van een goede kwaliteit is. Het voelt lekker zacht aan en is ook nog gemaakt van 100% biologisch katoen. Het gevoel over deze kleertjes wordt beter en beter: comfortabel, zacht en goed voor het milieu! En niet onbelangrijk; de kleding heeft een goede pasvorm. In eerste instantie had ik even het idee dat zwarte kleding misschien meer iets voor jongens is, maar het shirt en muts staan hartstikke leuk bij deze kleine meid. Ik ga het zeker weer aantrekken!

woest aantrekkelijk logoExclusief verkrijgbaar Het blijkt dat deze kledinglijn het is resultaat van een uit de hand gelopen actie van het Rotterdamse communicatiebureau Woest. Oprichter Dave Witmond: “We geven onze relaties die papa of mama worden vaak zo’n leuk zwart/wit babypakket om ze te feliciteren met de nieuwe spruit. Iedereen reageert daar zo erg enthousiast op. Ook de acties die we hebben gedaan met de Woest Aantrekkelijk T-shirts en boxershorts sloegen erg goed aan. Mensen vinden het helemaal geweldig en vragen vaak naar meer exemplaren voor vrienden of familie. Vandaar dat we hebben besloten ons assortiment in een webshop aan te bieden.”

Het assortiment Wij zijn laaiend enthousiast over deze kleding. Leuk voor jezelf, maar ook als kraamcadeau! Het assortiment is zeer uitgebreid, van slabbetje, shirts, boxershort, sweater en een babymutsje. Er is zelfs een buikband voor de zwangere vrouw! Alleen jammer dat ze nog geen rompertje en jurkje  hebben. Maar het zal me niets verbazen dat ze snel met deze tip aan de slag gaan en het assortiment helemaal compleet maken… Bekijk het assortiment op: www.woestaantrekkelijk.nl.

 

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Tips bij het kopen van babykleding

Gefeliciteerd! Je gaat een baby krijgen. Deze baby is het kostbaarste geschenk dat je ooit …

Share
Share