Even (opnieuw) voorstellen: Trotse Moeder Albertine

Jullie hebben haar, en haar vier prachtige dochters, al vaker voorbij zien komen bij verslagen van leuke uitjes of bij persoonlijke blogs. Toen Trotse Moeder Albertine begon te bloggen voor TrotseMoeders.nl waren haar kinderen een stuk jonger dan nu. Zelf is ze geen dag ouder geworden 😉 maar haar kinderen uiteraard wel, vandaar dat ze een nieuwe introductie-tekst geschreven heeft:

Hallo, ik ben Albertine van Veldhuizen – van Pluuren en Trotse Moeder van 4 dochters!

Josephine (2004) heeft als passie acteren en musicals, Babette (2005) hockeyt 3 x in de week, Floortje (2008) heeft haar eigen pony waar ze heel druk mee is en Daphne (2011) is onze jongste handenbinder. Daar zit een karakter in waar je U tegen zegt…zij hockeyt ook, maar hoopt op een dag te mogen paardrijden… maar dat lijkt me een slecht plan voorlopig, want de paarden vinden haar niet zo leuk als zij de paarden ?… (en papa hoopt dat ze uiteindelijk blijft hockeyen).

Dan hebben we nog 2 honden, Hugo en Marnix, waar ons huishouden ook al niet veel relaxter van wordt, maar het wel veel gezelliger maken ….

Oh, en niet te vergeten…ik heb ook nog een man, Arne, met een eigen bedrijf waar heel veel tijd in gaat zitten… Daarnaast hockeyt hij ook en is de coach van Babette’s team.Ik kom graag vaak bij ze kijken, maar hockey is zijn afdeling. Ik mag me bezig houden met het paardenwereldje, want daar heeft manlief geen kaas van gegeten…

Kortom, deze moeder is druk druk druk, af en toe chaos in huis, een (te) volle agenda, maar ik zou mijn grote gezin voor geen prijs in de wereld willen missen…..

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Hoe vind je een unieke beker?

Koffie meenemen voor onderweg in een koffiebeker is voor veel mensen de ideale oplossing om …

Share
Share