Kristel Verbeke is manager van de ‘nieuwe’ K3

K3-marthe-hanne-klaasje-2015-trotse-moeders-8Nadat op vrijdagavond 6 november bekend werd dat Marthe, Hanne en Klaasje de ‘nieuwe’ K3 gaan vormen en daarmee Karen, Kristel en Kathleen opvolgen, is het niet stil geweest rond de dames van K3. Ze hebben hun allereerste interviews gegeven, er is een fotoshoot geweest en de eerste single “10.000 luchtballonnen” is opgenomen.

Dat de ‘nieuwe’ K3 er niet alleen voor staat, was wel duidelijk. Het vaste team van K3 blijft hen begeleiden, en hun voorgangers gaan de eerste periode met hen mee op tournee, zodat ze niet ineens in het diepe worden gegooid. Vandaag werd echter bekend dat ze ook op langere termijn nog steun blijven ondervinden van een van hun voorgangsters! Niemand minder dan Kristel Verbeke wordt de manager van K3.

Kristel Verbeke:

kristel-manager-k3-artikel-trotse-moeders-foto-copyright-trotse-moeders-3“Ik word de manager van K3. Na zeventien jaar laat ik K3 niet zomaar los. Ik zal Hanne, Klaasje en Marthe alles doorgeven wat ik geleerd heb. Ik blijf betrokken bij K3, maar ik word géén tourmanager”, zegt ze. “Dat is iemand die het reilen en zeilen van een tour begeleidt. Die ons met het busje naar het optreden brengt, en alle praktische zaken regelt. Ik kan niet met een busje rijden, laat staan parkeren (lacht).

Stefan Staes blijft net als voorheen die rol vervullen, maar ik word wél de manager van K3, zowel binnen het bedrijf als naar buiten toe.

Interviewaanvragen zullen via de persdienst van Studio 100 bij mij terecht komen. Ik heb de overkoepelende supervisie over alles, van kledij tot decor en videoclips. Het leven van de nieuwe K3’tjes zal vanaf nu helemaal anders zijn en het is belangrijk dat Hanne, Marthe en Klaasje goede vriendinnen worden, wat ze volgens mij al zijn.

K3-marthe-hanne-klaasje-2015-trotse-moeders-1

En mochten er eens spanningen zijn, dan ga ik dat aanpakken zoals ik dat bij mijn dochters doe: soms zal ik mij er in mengen, soms laat ik het ze onder elkaar regelen. Eén van mijn beste vriendinnen is psychologe, en ik doe zelf ook aan yoga.

kristel-manager-k3-artikel-trotse-moeders-foto-copyright-trotse-moeders-1Indien het nodig is, sleur ik ze alle drie eens op een matje naast mij. Allemaal zen (lacht). Hun leven gaat keihard veranderen, ze hebben alleen nog niet door hoe hard. Ik kan wel uitleggen hoe het is om met een parachute uit een vliegtuig te springen, maar zolang je het zelf niet gedaan hebt, weet je niet écht hoe het voelt.”

Dit lijkt me goed nieuws, niet alleen voor Hanne, Klaasje en Marthe, maar ook voor de velen die met pijn in hun hart afscheid nemen van Karen, Kristel en Josje! Tijdens de afleveringen van K3 zoekt K3 was al te zien hoe betrokken Kristel was bij de kandidaten, hoe lief ze kon steunen, maar ook hoe streng ze kon zijn.

K3 is duidelijk een onderdeel van haar persoon geworden en zij weet als geen ander hoe K3 ‘moet’, wat er voor nodig is om het goed te doen. Klaasje, Marthe en Hanne zullen bij haar in goede handen zijn en ook alle K3 fans kunnen gerust zijn.

kristel-manager-k3-artikel-trotse-moeders

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Hoe is het met de nieuwe K3

Mijn oudste zoon wordt volgende maand 18 en wij zijn -dus- begonnen met K3 in …