JBL Go: Bluetooth-speaker [recensie]

jbl-go-bluetooth-speaker-trotse-moedersDe JBL Go bluetooth-speakers is de perfecte bluetooth-speaker: hij klinkt goed én hij is betaalbaar! Je stuurt gemakkelijk de muziek op smartphone of tablet door naar deze draagbare speaker om zo te genieten waar je wilt. Ideaal voor in het park, op de camping of op het strand. Dankzij de ingebouwde microfoon kun je ook inkomende gesprekken aannemen op de speaker. Je kunt 5 uur luisteren op de batterij, en als ie leeg is laad je deze gemakkelijk op. 

JBL-recensie-trotse-moeders-copyright-1Recensie
Een mooie doos, met behalve de JBL GO speaker nog een USB stick, een ‘flexibele’ rekenmachine en een pen, stond op mijn bureau. En zonder uitzondering pakten mijn kinderen alle drie de rekenmachine. Ze dachten dat het daarom ging en de onderhandelingen over wie deze mocht helpen recenseren, waren al snel in volle gang.

Het kleine doosje met daarin het device waar het om ging, werd genegeerd, de pen was echter ook direct onderdeel van de onderhandelingen 😉

jbl-go-bluetooth-speaker-copyright-trotse-moeders-rekenmachine

Toch ging het wel degelijk om “het kleine doosje”, oftewel een draadloze speaker. Volgens het PR bureau echt leuk voor mijn oudste zoon, in de ’terug naar school’ periode. Nu is het ook de ‘mama-heeft-een-nieuw-kantoor‘ periode, dus ik zag zelf ook mogelijkheden…..JBL-recensie-trotse-moeders-copyright-7

Installeren is simpel: opladen gebeurt via een standaard USB kabel, dat kan rechtstreeks in een oplader, maar ook via je laptop. JBL GO aanzetten (knop zit bovenop). Bluetooth knop bovenop goed indrukken. Dan op je device waarmee je wilt verbinden (telefoon, laptop, computer, iPad, iPod, tablet, televisie) de Bluetooth koppeling aanzetten. Je device ‘ziet’ JBL en dan kun je hem koppelen, that’s it!

JBL-recensie-trotse-moeders-copyright-8

Wanneer je geen Bluetooth hebt, kun je ook met een 3,5 mm audiokabel rechtstreeks een device (zoals een mp3-speler aan de speaker aansluiten en zo genieten van je eigen muziek.

Er zit ook een telefoonfunctie op. Je kunt dan via de JBL de telefoon opnemen en hebt het gesprek dan op de speaker staan. Handig, hoewel dit niet iets is wat ik snel zal gebruiken. Ik ga voor het afspelen van mijn eigen muziek wanneer ik aan het werk ben, heerlijk!

JBL-recensie-trotse-moeders-copyright-8 (1)

Het geluid is onverwachts goed, erg goed zelfs, voor zo’n klein apparaatje. De onderhandelingen zijn afgesloten met het compromis dat pen en rekenmachine door de kinderen gebruikt mogen worden en dat de JBL GO in mijn nieuwe kantoor mag staan. Iedereen kan dan namelijk met zijn of haar eigen device muziek maken in mijn kantoor en aangezien de kinderen hier graag zitten, hoor ik zowel K3 als REM in mijn werkomgeving 😉

Bekijk op bol.comDeze JBL Go: Bluetooth-speaker in de kleur oranje bestel je hier >>>>

JBL_Go_Kleuren-trotse-moeders

Bekijk op bol.comDe JBL Go draadloze speaker is in verschillende kleuren te koop; in de kleur zwart, kun je deze JBL Go bluetooth speaker hier bestellen >>>>

Hieronder nog een promo-video:

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

De beste muziek voor een orgasme [top 10]

Lijstjes…. we hebben er al een flink aantal gepubliceerd omdat ze zo leuk kunnen zijn. …