Garam: een nieuwe cijferpuzzel-methode

Ik ben dol op cijfers, en dol op puzzelen. Mooi dus dat er een nieuw soort puzzel is: Garam, waarbij alles draait om rekenen en logisch denken.

Algemene informatie
De nieuwe en uitdagende rekenpuzzel! Zet je grijze cellen aan het werk met dit intuïtief logisch rekenspel! De regel is doodsimpel: vul in elk vakje een cijfer in van 0 tot 9 en zorg dat alle bewerkingen kloppen.

Mening
Voor een ervaren puzzelaar als ik, is dit niveau vrij eenvoudig. Maar om de methode te leren natuurlijk uiterst handig dat het niet te moeilijk is! Ik vind de niveaus, die opklimmen vanaf het begin, niet veel van elkaar verschillen, dus voor mij is het hele boekje goed te doen.

Het puzzelen is leuk. Je moet ergens een antwoord vinden en dan door logisch denken verder werken. Goed opletten wanneer een getal uit twee cijfers bestaat en het cijfer 0 doet ook mee, wat het aantal mogelijkheden groter maakt.

Wat nog gezelliger was, was dat mijn jongste zoon het ook leuk vond om deze puzzels op te lossen. We hebben dus een flink aantal puzzels samen gemaakt. Ook handig om de tafels weer even op te frissen na de zomervakantie-periode.

Een prima denkpuzzel-boekje, goed om je grijze cellen aan het werk te zetten en zeker goed te doen na enige oefening!

Garam puzzelboekjes bestel je hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Speelgoed van het Jaar 2021 – puzzel – Escape Room The Game: Puzzle Adventures – Secret of the Scientist

Escape Room The Game: Puzzle Adventures – Secret of the Scientist is Speelgoed van het …