Koetje Boe

spel koetje boe is speelgoed van het jaar 2006Heb je wel eens een paard met een koeienkop gezien? Of een schaap met varkensbillen? Koetje Boe is een erg leuk bordspel voor kinderen vanaf 3 jaar. Koetje Boe is hét bewijs dat er leuke familiespelletjes te koop zijn voor kinderen. Het spel is eenvoudig, fleurig en vrolijk en valt prima in de smaak bij peuters en kleuters. En zelfs grotere kinderen zijn bij ons snel te porren om even een spelletje mee te spelen…

Maak een kloppend boerderijdier
Het doel van het spel is om als eerste je paard, schaap, koe of varken compleet te krijgen. Je loopt rondjes langs het erf en de stal van boer Aart. Het vakje waarop je terecht komt, bepaalt welke actie je mag doen: een deel ruilen met de andere speler, een deel terugleggen in de wei of een nieuw deel pakken. Hiervoor luister je naar het dierengeluid dat uit de stal komt. Van dat dier mag je dus een onderdeel pakken. Zo kan het gebeuren dat jouw varken een koeienkop krijgt, en misschien later zelfs het achtereind van een schaap!

Maar is het ook leuk?
Jazeker! Allereerst vanwege die geluiden die uit de stal komen. Maar vooral door die vele leuke dierencombinaties die ontstaan. Het blijft ook een spannend spel omdat er wel degelijk een goed win element in zit. Plezier gegarandeerd ook al ben je niet de winnaar. Koetje Boe is een aanrader. Echt een leuk familiespel voor jonge kinderen. Het spel ziet er prachtig uit en is ook voor ouders leuk om mee te spelen. Een terechte winnaar van “Speelgoed van het Jaar 2006”.

Bestel dit spel hier>>

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Speelgoed van het Jaar 2021 – puzzels – Jan van Haasteren – Efteling Sprookjesbos

Jan van Haasteren – Efteling Sprookjesbos is Speelgoed van het Jaar 2021 in de nieuwe …