DVD: Het geheim van tweelingen

Het geheim van tweelingen laat aan de hand van adembenemende beelden het wonder van een tweeling zwangerschap zien. Met behulp van de nieuwste technieken wordt getoond hoe een tweeling zich in de buik van de moeder ontwikkeld.

Het geheim van tweelingen onderzoekt ook hoe de bijzondere band, die al tijdens de zwangerschap ontstaat, zich in het verdere leven ontwikkelt.

Kortom, Het geheim van tweelingen werpt ene bijzonder licht op het ontstaan, de ontwikkeling en het leven van tweelingen en betrekt de kijker in alle emoties en bijzonderheden rondom dit unieke fenomeen.

Recensie:
In deze film die ruim anderhalf uur duurt wordt een tweeling zwangerschap gevolgd. Je ziet hoe de twee ouders omgaan met het feit dat ze een tweeling verwachten en gaat met hen mee op controle. Het verhaal wordt uniek in beeld gebracht omdat er ook beelden vanuit de baarmoeder worden getoond. Zo zie je bijvoorbeeld hoe de tweeling reageert op prikkels van buitenaf. Maar ook dat het trappen van één van hen, voor de ander soms betekent dat die deze trappen op moet vangen. Je krijgt een mooi beeld van de band die een tweeling krijgt als ze nog in de baarmoeder zitten.

Dat deze speciale band voor het leven is, zie je ook op deze film. Zowel eeneiige als twee-eiige tweelingen van verschillende leeftijden worden geïnterviewd. Ze vertellen openhartig over hoe het is om een tweeling te zijn. Wat maakt hun band anders dan die tussen gewone broers en zussen?

Het geheim van tweelingen is gewoon een schitterende DVD en mag eigenlijk niet ontbreken in een huishouden waar een tweeling wordt verwacht!

Het geheim van tweelingen
DVD, Documentaire, speelduur: 93 minuten
Bestel deze dvd hier via Bol.com>>

Lees meer:
Aantal meerlingen daalt
Waar kom ik vandaan?
Vrouw bevalt van blanke en zwarte baby

Share

About Tamara

meletster@gmail.com'

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share