Lamaze Play & Grow Kitte Katje

Lamaze heeft vrolijk en mooi vorm gegeven speelgoed voor baby’s en dreumesen (van 0 – 24 maanden). Ook Kitte katje ziet er vrolijk en leuk uit. Het speelgoed is oranje, blauw, paars, groen, rood en zo kan je nog wel even verder gaan. Er zit een staart aan, er bungelen pootjes onder, hij heeft oren, ogen en snorharen. Ook is er een bijtring en een ring om het te bevestigen aan bijvoorbeeld de kinderwagen. Daarnaast bestaat de Play & Grow Kitte Katje van Lamaze uit verschillende soorten stoffen, waardoor alles anders voelt. Er rammelt en knispert van alles als je schudt. Dit speelgoed biedt zoveel verschillende mogelijkheden, dat je kind het steeds opnieuw kan ontdekken.

Mijn dochter is vijf maanden oud en zij pakt hem gelijk als hij in haar buurt ligt. Ze rammelt ermee en ze bijt er in. Ze kijkt er naar, ze voelt er aan en ze schudt het beestje vrolijk heen en weer. In de loop van de maanden zal ze er steeds weer andere dingen mee gaan doen.

Lamaze Play & Grow Kitte Katje is een erg leuk speeltje waar ook de kleinste baby’s lekker mee kunnen spelen. Het speeltje is niet heel goedkoop, maar gezien de tijd dat ze er mee kan spelen en de mogelijkheden die het biedt, is het zeker de moeite waard.

Bestel dit product hier>>

About Karlien

karlien171@gmail.com'
Karlien (28), jurist, blije moeder van Lieke (6 maanden) en getrouwd met Johan. Altijd op zoek naar nieuwe vakantiebestemmingen, dol op zwemmen en geniet van filmavonden met vrienden. Op de achtergrond sluimert steeds dat idee voor een wereldreis met man en kind.

Check Also

Lamaze take and tidy play mat

Dit Lamaze speelkleed is geschikt voor kinderen van 0 tot 24 maanden.  – Grappige gekleurde …