Dribbel in de sneeuw

Het sneeuwt! Dribbel gaat lekker buiten spelen. Het wordt een dag vol winterpret: sleetje rijden met mama, sneeuwballen gooien met opa en schaatsen met zijn vriendjes. Dribbel in de sneeuw is het nieuwste Dribbel boek dat zorgt voor een kleurrijke eerste kennismaking met sneeuw. Geschikt voor de allerkleinsten dankzij het stevige karton.

Recensie

Wie kent Dribbel niet? Dit vrolijke hondje beleefd herkenbare avonturen in zijn eigen huis of tuin met zijn vader, moeder, opa en oma. Hoe herkenbaar voor kleine kinderen! Dit keer sneeuwt het niet alleen bij ons, maar ook bij Dribbel. Met de grote, kleurrijke tekeningen doet Dribbel precies die dingen die jouw dreumes of peuter nu ook doet: warm aankleden, sneeuwpop maken, op de slee door de sneeuw rijden, sneeuwballen gooien, schaatsen en met oma warme chocolademelk drinken. Dribbel in de sneeuw is een heerlijk en herkenbaar boek voor jonge kinderen wat ze lekker zelf vast kunnen houden.

Dribbel in de sneeuw – Eric Hill
baby- en peuterboek, hardcover, 14 pagina’s, Van Holkema & Warendorf

Lees ook:
ABC – puzzelen met letters
Bijt-ie in je bil
Sapperdeflap…

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Bevroren dromen [recensie]

David is een stille jongen met een voorliefde voor sneeuwkristallen. In zijn jeugd droomt hij …