De Natureluur: natuurspeeltuin met interactieve speurtocht

Screenshot 2014-02-16 at 09.50.38De Natureluur is een natuurspeeltuin in Amsterdam.

Behalve dat kinderen daar lekker buiten, dicht bij de natuur, kunnen spelen op en met allerlei uitdagende speeltoestellen, is er ook een interactieve speurtocht. Voor de oudere kinderen is het een zoektocht naar een oermens, een zoektocht vol spannende opdrachten. Voor de kleintjes is het een speurtocht rondom schaapje Tureluur, die van alles weet over bomen en planten.

Screenshot 2014-02-16 at 09.48.55Voor de speurtocht wordt gebruik gemaakt van Smarttag, afbeeldingen die je met een gratis app op je smartphone kunt scannen. Door de leeftijd van je kind aan te geven, krijg je een speurtocht die geschikt is voor die leeftijd.

In onderstaand filmpje krijg je een idee van deze prachtige speeltuin en het idee er achter, en zie je ook hoe leuk een speurtocht met interactieve QR codes is.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

“Mag ik een iPhone?” Zo pak je dat aan

Kinderen komen steeds vroeger in aanraking met smartphones. Het is dan ook niet gek dat …

Share
Share