Camouflage – flapjesboek

Flapjesboeken zijn fantastisch om in huis te halen voor jonge kinderen. Samen kijken naar wat onder de flapjes zit, geeft veel plezier. Helemaal leuk is het wanneer de flapjes niet na 2 x eigen gebruik door je kind, kapot zijn….. Het flapjesboek camouflage is lekker stevig en zal voor lang plezier kunnen zorgen!

Inhoud

Welke dieren verstoppen zich in dit kartonboek? Niets is wat het lijkt…
Dus sla de pagina om en zie hoe een bloem verandert in een leeuw met manen en ontdek hoe een boomstam een olifantenslurf blijkt te zijn!

Informatie

Het flapjesboek camouflage is gemaakt door Guiliano Ferri. Het boek bevat 16 stevige pagina’s en is uitgegeven door uitgeverij De Vier Windstreken. Het boek camouflage bekijk / bestel je hier >>>>

Mening

Volgens mij heb ik het al laten merken: dit is een heel leuk boek voor je kind. Best wel “spannend” met allerlei wilde dieren, maar vooral heel leuk gedaan. Je ziet steeds al een stuk van het dier wat later achter de flap blijkt te zitten, maar dat deel is goed in de tekening verwerkt zodat het niet meteen duidelijk is. Goed gecamoufleerd dus wardoor de verrassing steeds groot is. Mooie, vriendelijke tekeningen en stevige uitvoering maken het een prima boek.

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Drukke dag: Kok – flapjesboek

De Vier Windstreken heeft een serie boekjes gemaakt over beroepen in dik kartonnen uitvoering. Je …

Share
Share