B-hook let op je tas

Tas veilig? Wel met de B-Hook. Hang de haak met je tassen aan de kinderwagen en niemand kan ze zomaar meer meenemen. De B-Hook hang je ook met gemak aan een winkelwagen, fiets, rugzak & meer om je tassen veilig te stallen. En ook je rugtas en de kinderwagen zelf maak je veilig vast met deze haak!

Recensie
Nadat ik de B-Hook in huis had, heb ik deze meteen bevestigd aan de buggy; deze zit nu standaard hieraan vast. Meteen hebben we er gebruik van kunnen maken. We zijn een dagje naar de dierentuin geweest.

Het fijne van de B Hook is dat je zeker weet dat je tas niet zomaar meegenomen kan worden. Helemaal onbeheerd achterlaten gaat natuurlijk niet. Alleen je tas zit aan zijn hendels bevestigd aan de buggy of kinderwagen. Je portemonnee, mobiel of andere waardevolle items die je in je tas hebt zitten, blijven onveilig. Een ander nadeel is dat de B Hook slecht voor een snelle dief te zien is. Die zal in alle snelheid je hele buggy omver trekken. Eventueel met je kind erin…

Wat wel weer super handig is, dat je met de B-Hook ook je buggy of kinderwagen zelf ergens op slot kan zetten. Bijvoorbeeld aan een hek. Doordat de haak klein is, moet je dan wel de buggy of kinderwagen dicht bij het hek kunnen zetten. En zo zijn er nog meer mogelijkheden te bedenken om de B-Hook te gebruiken: je tas vast aan de winkelwagen of als slot voor de kinderfiets. Kijk hier voor meer informatie.

Lees ook:
Co-sleeper
Moeders, laat je kind lekker slapen
Baby’s slapen altijd en overal in de Mawok

About Nienke

nschuil@hotmail.com'
Ik ben moeder van een dochter van bijna 5 jaar, die zich al heel wat voelt, en een zoon van nu ruim 2 die denk dat de wereld draait om het eten van snoepjes en koekjes. Ik werk part-time, 3 dagen in de week, op maandag en woensdag ben ik thuis bij de kinderen. Ik hou van schrijven, lezen, kletsen, koken, zoeken naar een nieuwe uitdaging, buiten zijn en leuke dingen ondernemen met de kinderen.

Check Also

Guinness World Records 2022 [bespreking]

Eigenlijk zou ik er zelf wel in willen staan, met de zwaarste tweeling ter wereld. …