Het leukste BabyShower boek

BabyshowerboekHet leukste babyshowerboek” staat niet alleen vol tips voor het organiseren van een onvergetelijke babyshower, het is na gebruik een uniek cadeau en aandenken voor de aanstaande moeder en haar baby. Het boek staat vol leuke opdrachten, handige tips, heerlijke recepten, vragen en invulruimte. Zo maak je samen met alle vriendinnen een origineel, grappig en creatief aandenken aan het feest.

Met “Het leukste babyshower boek” heb je het leukste kado al te pakken en dan moet de babyshower nog beginnen!

Recensie:
Een babyshower is een trend die overgewaaid is uit Amerika. Steeds vaker zie je ook in Nederland dat dit soort feestjes voor de aanstaande moeders wordt gegeven. Voor iedereen die een zwangere vriendin heeft en graag zo’n feestje zou willen organiseren, is Het leukste babyshowerboek echt een aanrader. Je krijgt niet alleen veel tips voor het organiseren van zo’n speciaal feest, het boekje wordt een leuk cadeau voor de papa en mama in spé. De diverse invulpagina’s voor de gasten zorgen voor een geweldige herinnering aan deze speciale dag.

Gasten kunnen bijvoorbeeld noteren in het boekje wanneer ze verwachten dat de baby geboren wordt. Eventueel met het tijdstip er nog bij! Leuk voor later om terug te kijken en wellicht is er iemand die het juiste antwoord heeft voorspelt. Maar ook babynamen maken door gebruik te maken van alleen de letters van de naam van de vader en moeder is erg leuk. Het geeft je partijtje een leuke invulling en voor de ouders is het een dierbare herinnering. En wellicht help je (onbewust) de aanstaande vader en moeder aan een leuke voornaam!

Als organisator van een baby shower wordt het je gemakkelijk gemaakt met dit boekje. Een voorbeeldtekst voor de uitnodiging tref je voor in het boekje aan en wie de hoofdstukken doorloopt, heeft al snel een compleet draaiboek in elkaar gezet. Het enige waar je zelf nog over na moet denken is wie je allemaal een uitnodiging stuurt voor dit babyfeestje. Hierbij is soms wat creativiteit geboden, aangezien je wellicht niet alle contactgegevens hebt van de mensen die je wilt uitnodigen. Hoe je alles regelt zonder dat de aanstaande moeder iets in de gaten heeft, lees je uiteraard ook in dit boek.

P1010603Het boekje heeft een compact formaat en dat is misschien iets dat als nadeel gezien kan worden. Wanneer ik kijk naar de hoeveelheid opdrachten en invulpagina’s, denk ik dat er al snel ruimtegebrek zal ontstaan. Zelfs als je slechts een bescheiden aantal mensen uitnodigt, zul je hier snel hinder van ondervinden. In mijn ogen komt dit boekje meer tot zijn recht in een groter formaat, zodat er meer ruimte is om alle bladzijden in te vullen. De ruimte voor foto’s – zoals het kraambezoek – zijn ook minimaal. Je kan slechts hele kleine fotootjes plakken op de daarvoor bestemde lege ruimten. De kans is groot dat er nu dingen in een apart album worden gevoegd en dat vind ik persoonlijk een gemiste kans.

Het leukste babyshowerboek – Kim Vermeulen
Opdrachten- & invulboek, 144 pagina’s, BBNC Uitgevers
Bestel dit boek hier >>>>

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Party Pop Teenies

Met de Party Pop Teenies wordt het elke dag een feestje. Trek, draai en pop de …