Jip en Janneke Dieren

Jip en Janneke houden van dieren. Ze voeren de haan, geven melk aan een egel en redden een poes uit de boom. Kijk maar!Dit kartonboekje is gebaseerd op de Jip en Janneke boeken van Annie M.G.Schmidt en Fiep Westendorp.

Recensie:
Jip en Janneke Dieren
is een prachtig en kleurrijk boekje. De felle achtergrond-kleuren zorgen ervoor dat de zwart-wit illustraties er echt uitspringen. Op elke bladzijde staat een dier, met op de pagina ernaast een illustratie van Jip en Janneke met dat dier. Telkens doen ze wat anders; de ene keer drogen ze de hond af en de andere keer kijken ze naar een rups die in de heg zit.

Vooral peuters zullen dit boek erg leuk vinden. Daarnaast zijn de dikke kartonnen bladzijden, ideaal voor de kleine peuterhandjes. Jip en Janneke Dieren is dan ook zeker een aanrader voor peuters!

Jip en Janneke Dieren – Annie M.G. Schmidt
Kartonboekje, hardcover, 14 pagina’s, Querido
Koop dit boek hier via Bol.com>>

Lees ook:
Jip en Janneke Spelen
Wist je dit al over de boeken van Annie M.G. Schmidt?
Het Beertje Pippeloentje

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Het feestwinkeltje [recensie]

Marianne Busser en Ron Schröder zijn niet meer weg te denken uit de kinderboekenwereld. Ditmaal …