PacificBaby Bottle

De speciale drinkflessen van PacificBaby zijn nieuw, innovatief en duurzaam. Deze thermische baby- en kinderflessen zijn gemaakt van geïsoleerd roestvrij staal die een vloeistof tot wel 10 uur lang lekker warm of koud houden. De flesjes zijn speciaal ontworpen zodat ouders onderweg hun kindje overal verantwoord kunnen voeden.

Standaard wordt de fles geleverd met een siliconen babyspeen welke gevormd is als een moederborst. Door extra accessoires groeit de fles met het kind mee. Accessoires zoals een handset met drinktuit en de speciale sportdop voor oudere kinderen.

De voordelen:

  • Thermische functie: de PacificBaby Bottle kan dranken tussen de 6 – 10 uur op temperatuur houden, ongeacht de weersomstandigheden.
  • Duurzaam: de flesjes zijn gemaakt van roestvrij staal waardoor ze onverwoestbaar, licht en tegelijkertijd goed voor het milieu zijn. Ze zijn zelfs recyclebaar!
  • Vrij van giftige stoffen: de flessen zijn BPA-vrij, een giftige stof die voorkomt in veel plastic flessen. De fles heeft een grote wijde hals met een vaste plastic ring waar de dop op wordt geschroefd. Door dit innovatieve ontwerp kunnen er geen kleine RVS deeltjes vrijkomen wat wel bij thermosflessen kan voorkomen.
  • Schone smaak: roestvrij staal wordt vaak gebruikt in restaurants, omdat er geen geuren en smaken in blijven hangen en omdat het ook zelf geen smaak en geuren vrijgeeft. Appelsap smaakt dus ook echt als appelsap!
  • Vermindert bacteriën: van nature zijn roestvrijstalen flessen meer bacterie resistent in vergelijking met plastic flessen. Bovendien zijn de flessen PacificBaby Bottle gemakkelijk te wassen door de grote opening. Ze kunnen zelfs in de vaatwasser en sterilisator!
  • Moedermelk en kolven: moedermelk kan perfect bewaard worden in de PacificBaby Bottle. Doordat de flessen op alle producten van Avent passen, zou je de PacificBaby Bottle zelfs kunnen gebruiken bij het kolven.


De PacificBaby Bottle is verkrijgbaar in twee verschillende maten (160 ml en 250 ml) en in allerlei verschillende kleuren en dessins. Voor elk wat wils! Kijk voor meer informatie op www.happykiddy.nl.

Lees hier onze recensie>>

Dit product wordt op de TrotseMoeders.nl stand op de Negenmaandenbeurs “live” getest. Lees hieronder de ervaringen en meningen van de bezoekers van deze beurs.

 

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Zo vader, zo baby – allebei een Pura fles

Hoe leuk is dat: een RVS drinkfles voor de Trotse Vader en een speenfles voor …

Share
Share