NIEUW: Babybjörn stoelverhoger

Wat is het onhanig je kind is net te klein voor een ‘gewone’ stoel maar past of wilt eigenlijk ook niet meer in de kinderstoel. Voor dit probleem heeft Babybjörn iets bedacht: de stoelverhoger!

Met de Babybjörn stoelverhoger kan elk kind op de juiste hoogte aan tafel zitten, zonder op de knieën of op een kussen (dat weg kan glijden) te hoeven zitten. Als een kleuter op de juiste hoogte aan tafel zit, kan hij zich ook beter op de maaltijd concentreren.

De Babybjorn Stoelverhoger weegt slechts 1,2 kg en heeft een praktisch handvat, zodat een kind de stoelverhoger zelf kan dragen. Kinderen zijn nieuwsgierig en bewegen veel, ook aan tafel. Met een unieke vergrendeling en antislipbanden kan een kleuter ook op restaurant of bij familie veilig mee aan tafel.

De stoelverhoger is verkrijgbaar voor €65,00.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

De badkamer van BABY born®

Op de website van BABY born staat te lezen dat al meer dan 22 miljoen BABY …