Silipint [recensie]

Screenshot 2014-05-07 at 21.05.31Silipints zijn zacht maar stevig, bijna onverwoestbaar en leuker om te gebruiken dan welke beker dan ook! Perfect voor reizen, als cadeau, op het strand, naar school of in het bubbelbad! Geen angst voor gebroken glas of lekkage. De Silipints zijn super isolators waardoor ze je koffie warmer houden en je frisdrank kouder.

Recensie

Tja, wanneer je bovenstaande tekst op je website zet, schep je natuurlijk wel verwachtingen….. Toen mijn  recensie exemplaar arriveerde ben ik hem dus uitgebreid gaan testen. Dat hij niet snel kapot zal gaan, werd al vlug duidelijk. De beker is erg dik uitgevoerd, wel bijzonder eigenlijk, want hij voelt zacht aan en is goed in te drukken/samen te knijpen, maar echt heel dik.

Screenshot 2014-05-07 at 21.04.59Voordeel daarvan is dat hij goed isoleert. Hij kan in de vaatwasser, in de magnetron, in onderstaand filmpje wordt hij zelfs gebruikt om er bij het kamperen een ei in te koken, maar voor mij (en mijn gezin) is het vooral prettig dat hij echt niet kapot schijnt te kunnen. Wij zijn namelijk een gezin waarin vrijwel dagelijks iets ‘sneuvelt’, van gewone glazen en borden tot schermen van tablets en stoelen. En dat lijkt eigenlijk altijd per ongeluk te gebeuren en ‘pech’ en met deze Silipint kan je een boel pech hebben en hij gaat gewoon niet kapot. Prettig!

Het deksel wat er op zit , sluit de beker prima af. Wat ik jammer vind is dat het deksel niet helemaal dicht zit, want hoewel hij niet kapot valt, valt de Silipint toch regelmatig om (hij loopt wat smaller toe naar de onderkant) en dan is het nog steeds een knoeiboel. Voor mij was een volledig dicht deksel, met bijvoorbeeld een te openen klepje waardoor je kunt drinken een aanvulling geweest om het hele gezin van deze bekers te voorzien wanneer we bijvoorbeeld met de auto onderweg gaan.

Nu houd ik deze voor mezelf. Statistisch gezien ben ik degene (‘knock on wood’) die het minst knoeit in ons gezin, dus ik neem graag de Silipint vol cappucino mee wanneer ik onderweg ga met de auto. Blijft een tijdje warm (zonder dat de beker te heet is om vast te houden) en het gat in het deksel maakt dat ik er makkelijk uit kan drinken.

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Hoe vind je een unieke beker?

Koffie meenemen voor onderweg in een koffiebeker is voor veel mensen de ideale oplossing om …

Share
Share