Voor de allerkleinsten in huis

Want zeg nou zelf: de poes is toch een volwaardig lid van de familie. En wat je voor jezelf wilt, wil je nu eenmaal ook voor de rest van het gezin: glanzende haren, sterke nagels, een goed spijsvertering en een heleboel energie. Wat goede voeding voor jullie doet, doet het ook voor jullie kat.

Juiste voeding
Een goede voeding met de juiste combinatie van vitaminen en mineralen speelt een belangrijke rol in de (zichtbare) gezondheid van je kat. Purina ONE heeft een uitgebreid assortiment aan kattenvoeding dat precies hiervoor bedoeld is: een gezonde, speelse, glanzende kat. En omdat elke kat uniek is, zijn er, speciaal samengesteld door dierenartsen en voedingsdeskundigen, producten voor katten in verschillende levensfasen en daardoor met verschillende behoeften. De brokjes van Purina ONE bestaan uit ingrediënten van hoge kwaliteit en alle varianten zijn rijk aan vlees of vis…Behalve gezond dus ook heel erg lekker!

De cijfers
Veel katteneigenaren die je voorgingen raakten al overtuigd van Purina ONE. Uitgebreid onderzoek toont aan dat 85% van de katten dol is op de smaak van Purina ONE, dat 54% van de baasjes een zichtbaar effect op de gezondheid van zijn of haar kat heeft vastgesteld en 68% van de testers Purina ONE aanraadt bij vrienden, familie en kennissen. En dan zegt ook nog eens bijna 70% van de nieuwe gebruikers Purina ONE beter te vinden dan hun vorige merk! Je zou er haast nog een poes bij nemen!

21 dagen test

Wil je weten of jouw kat er ook zichtbaar gezonder uit kan zien? Doe dan mee aan de 21 dagen test. Kies met behulp van de product selector op de website het juiste product voor jouw kat en ga de uitdaging aan. Kijk op www.purina-one.nl voor meer informatie en schrijf je in. En deel vooral jouw ervaring met ons!

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Top tips voor het kiezen van juiste dierenvoeding

Als moeder wil je het beste voor je kind, maar natuurlijk ook voor je huisdier. …

Share
Share