Top 5 verwen-cadeaus voor Trotse Moeders

Of het nu voor pakjes-avond of voor Kerst is, dit zijn allemaal cadeaus waar jij als Trotse Moeder blij van wordt! Overigens… ik zou niet weten waarom je jezelf tot één cadeau zou beperken!

  • Op zich een praktisch cadeau, maar oh, wat is dat heerlijk: oorwarmers waar je muziek mee kunt luisteren, ook buiten in de kou + handschoenen die je niet uit hoeft te trekken om je touchscreen te bedienen. De set is er ook in het wit en is niet duur.

 

ear-muffs-black-1
Klik HIER om deze oorwarmer-koptelefoon-en-touchscreen-handschoenen te bekijken / bestellen >>>>
  • Een Bucketlist-poster! Er is een variant met 100 dingen die je zou kunnen doen en een variant met 100 plaatsen die het waard zijn om te bezoeken. Waarschijnlijk vindt je er volop inspiratie voor het nieuwe jaar en hoe meer je van deze Bucket-list hebt gedaan, hoe kleurrijker de poster wordt!

 

Klik HIER om
Klik HIER om deze Bucketlist te bekijken / bestellen >>>>
  • Dit klinkt misschien niet zo “cadeau-achtig”, maar oh.. wat zul je dáár blij mee zijn! Een insectenvanger, die met name perfect is om spinnen mee op te pakken (van veilige afstand) en buiten weer weg te zetten (op veilige afstand). Niet duur, maar erg stress-verlagend!

 

Klik HIER om
Klik HIER om deze insecten/spinnenvanger te bekijken / bestellen >>>>
  • Niets zo vervelend als koude voeten (bij wijze van spreken dan…). Ik kan in ieder geval niet in slaap komen wanneer mijn voeten als ijsblokjes aanvoelen! Deze oplossing is perfect: verwarmende sloffen! Even in de magnetron en je voeten worden op zachte wijze lekker verwarmd voor je je bed in stapt. Er zijn vier verschillende designs, en in de zomer kun je ze ook als ‘cold-pack’ gebruiken, ziet er ongetwijfeld charmant uit onder een zomers rokje 😉

 

Klik
Klik HIER om deze magnetron-pantoffels te bekijken / bestellen >>>>
  • En dan mijn persoonlijke favoriet. Ik heb deze (in het blauw) al in huis om hem “oh wat een verrassing!” op pakjesavond uit te kunnen pakken. Een Snug-Rug DeLuxe deken, ik noem het een knuffeldeken. Het is een heerlijke fleece-deken met een kraag èn mouwen. Voor mij ook ideaal om ’s morgens met de laptop op schoot al werkende de dag mee te kunnen beginnen, maar vooral heerlijk voor ’s avonds op de bank, in combinatie met bovenstaande sloffen bijvoorbeeld!

 

Klik
Klik HIER om deze Snug-Rug fleece-dekens te bekijken / bestellen >>>>

Met deze tips wens ik je een hele fijne pakjesavond, of kerstochtend toe. En vier je deze feesten niet, dan is er niets mis met een cadeautje tussendoor om jezelf te verwennen!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Een veelzijdig cadeau

Soms heb je een beetje hulp nodig. Je weet wel dat je iets moet doen, …

Share
Share