Nieuwe website Disney XD

Vorige week lanceerde Disney XD haar vernieuwde website. Met een compleet nieuwe look & feel, informatie over series en karakters, fantastische prijsvragen waar superleuke prijzen mee gewonnen kunnen worden, veel gave filmpjes van Disney XD sterren en natuurlijk de coolste games!

Duizenden kids hebben de afgelopen weken een achtergrond voor DISNEYXD.NL ontworpen en de 24 mooiste creaties zijn vanaf vandaag iedere schooldag te zien op de website.  Speciaal voor de website zijn de nieuwste games ontwikkeld. Zo kunnen kids  sinds vorige week samen met Phineas and Ferb een raket bouwen. Het doel van het spel is om een raket te bouwen om daarna zo hoog mogelijk de ruimte in te vliegen. Deelnemers maken hiermee kans op een iPad 2.

Op DISNEYXD.NL maak je kennis met nieuwe XD helden, zoals bijvoorbeeld Marvo The Wonder Chicken. Deze ‘geweldige’ kip is gek op entertainment en zorgt voor de ‘grootste show op aarde’. Elke week zijn er nieuwe avonturen vol grappen en chaos in de ‘Filmpjes-sectie’ te zien.

Disney XD is dé televisiezender voor stoere jongens en meiden van 6 tot 14 jaar. Het station daagt kids uit en neemt hen mee in de wereld van sport, gaming, avontuur en muziek. En alles met een grote dosis humor. Kortom: Disney XD is fun! De televisiezender is dagelijks te zien van 06.00 ‘s ochtends tot 18.00 ‘s avonds en digitaal 24 uur te ontvangen via UPC op kanaal 503 en Ziggo op kanaal 301. Daarnaast verschijnt maandelijks het Disney XD Magazine.

Lees ook:
DYou: de glossy voor jonge meiden
Mickey Mouse naar Disney Junior
LazyTown verkrijgbaar op DVD

About Tamara

meletster@gmail.com'

Check Also

Waar is de augurk?

Vandaag kreeg ik van Disney een pakketje. Dat is op zich geen spectaculair nieuws, want …