HTM1

Huize Trotse Moeders – januari 2018.

Oud & Nieuw vieren was reuze gezellig in Huize Trotse Moeders. Samen met mijn dochter heb ik allerlei soorten oliebollen gebakken: naturel, met rozijnen, met banaan, met stukjes appel, met ananas, met abrikozen en met sukade & rozijnen. We hebben spelletjes gedaan, vuurwerk aangestoken, buren een gelukkig nieuwjaar gewenst en allerlei lekkers gesnoept. En uiteraard was er (kinder)champagne.

Nieuwjaarsdag begon met een zieke: mijn jongste had flinke koorts. De andere twee kinderen waren ook al een paar dagen ziek geweest van een flinke verkoudheid, maar bij mijn jongste is zo’n verkoudheid altijd wat pittiger, omdat hij ook astma heeft. Bankbedje dus en rustig thuis. Ook de dagen erna waren thuisdagjes, lekker aanrommelen en uitrusten!

Ik vind het heerlijk, een week vakantie ná de feestdagen. Dat voelt dan echt als een vakantie, in tegenstelling tot de week waar Kerst en Oud & Nieuw in vallen. En ik merk ook aan de kinderen dat ze meer ontspannen zijn. Wel jammer dat het stormachtig herfstweer was, we zijn vrij weinig buiten geweest.

Een van de bijzondere dingen deze week was dat mijn dochter (van 11 jaar) helemaal zelf een maaltijd heeft klaargemaakt. Pasta met spinazie, gehakt en creme fraîche. Heerlijk!

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Fantasievriendjes Première + Film [verslag]

Na het succes van de twee “A Quiet Place” films komt nu de nieuwste film …

Share
Share