Tips voor online boodschappen doen

De laatste jaren heeft boodschappen doen via internet een vlucht genomen. Het laten bezorgen van de dagelijkse benodigdheden is niet meer alleen voor de happy few. Natuurlijk kennen we allemaal de landelijke grossiers die het leveren van boodschappen tot in de finesse in de vingers hebben. Maar welke partijen zijn er nog meer? En zijn er speciaalzaken onder de online winkels?

Op tafel

In complete maaltijdpakketten wordt de keuze steeds groter. We zijn ons bewust van gezond eten maar vinden boodschappen doen vaak een gedoe. Met een maaltijdpakket heb je alles in huis en kook je weer eens wat anders. Want ondanks dat je de maaltijden zelf uitkiest, brengen ze toch inspiratie in de keuken. In plaats van elke dinsdag sperziebonen en elke woensdag nasi is er met de maaltijdpakketten ruimere variatie zonder dat je daarbij hoeft na te denken.

Grootverpakking

Een voorbeeld van iets wat eenvoudig online te bestellen is, is luiers. Koop je ze in de fysieke winkel, dan is dat flink slepen, met grootverpakkingen. Luiers zijn in alle luiermaten online te bestellen of er is zelfs een abonnement voor af te nemen. In dat laatste geval is misgrijpen bijna uitgesloten, omdat de voorraad zich automatisch vult en bij de voordeur wordt afgeleverd. Handig, want luiers misgrijpen met kleine kinderen is geen aanrader.

Specials

Steeds meer kleine webwinkels weten de markt te veroveren. Neem bijvoorbeeld een webwinkel gespecialiseerd in handgemaakte zilveren armbanden, luxe thee, fudge of handgemaakte kaarsen. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een webshop voor. Deze winkels zijn gespecialiseerd in een bepaald product en leveren de producten af als kleine cadeautjes. Dat maakt weer dat de ontvanger zich bijzonder voelt en de extra verzendkosten – die je bij de grote jongens vaak niet hoeft te betalen – voor lief neemt.

Zeven dagen per week

Waar we ooit gewend waren dat de winkels één koopavond hadden en op zondag gesloten waren, maakt vooral het platform aan shops op internet het mogelijk om zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag in te kopen. Dat is handig, maar ook verleidelijk. Tijdens een avondje shoppen op je eigen bank kun je flink losgaan. En voor je het weet kennen de pakketbezorgers je bij naam.

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Denise Coates: onbetwiste koningin van online gokken

Voor een heerlijke avondje uit is het casino een bekende plek waar mensen graag een …