Pyjamadagje

pyjamadagje-trotse-moeders-5Soms in het weekend, maar zéker tijdens vakanties vragen mijn kinderen “mama, is het vandaag een pyjamadagje?” Pyjamadagje, het woord zegt het al, een dag lekker in je pyjama in huis tuttelen. Heerlijk, en niet alleen voor de kinderen!

pyjamadagje-trotse-moeders-1Ook in de herfstvakantie kwam de vraag weer om een pyjamadagje. Het was er dan ook weer voor, echt herfst, met vooral regen, regen en af en toe een bui…. En laat ik nu net drie prachtige pyjama’s van Little Label toegestuurd hebben gekregen ter recensie! Dat kwam dus mooi uit: kindjes blij en ik kan meteen de pyjama’s ‘keuren’!

pyjamadagje-trotse-moeders-2Mijn kinderen slapen meestal in een pyjama, de jongste in een te klein geworden pyjama van de oudste, en mijn dochter meestal in een te klein geworden shirt-jurkje of tuniekje van zachte stof. Mijn oudste krijgt wel af en toe een nieuwe pyjama, maar voor de tweeling was het echt een feest om een hele nieuwe pyjama te krijgen. En dan nog wel zo’n mooie!

pyjamadagje-trotse-moeders-detailMijn dochter had (uiteraard!) een roze shirt. Daarbij een witte broek, met zilveren hartjes, ze was echt superblij (en dat wil wat zeggen, want het woord “broek” in combinatie met mijn meisje is meestal geen succes).

pyjamadagje-trotse-moeders-3Voor mijn jongens waren er hele stoere pyjama’s, in verschillende kleurencombinaties zodat ze toch allebei echt een eigen set hebben. Mijn zoons noemen het “echte mannenpyjama’s” vanwege de knoopjes bij de gulp 😉

En toen moest er geposeerd worden en uiteraard zijn pyjama’s om in te slapen, vandaar deze foto van mijn ‘slapende’ drietal:

pyjamadagje-trotse-moeders-slapen

Mijn kinderen hebben een heerlijke pyjamadag gehad, lekker geknutseld en met Kapla gespeeld, gelezen, samen Minecraft gespeeld en mama geholpen met koken. ’s Avonds met z’n allen nog een film gekeken en toen in de nieuwe pyjama’s naar bed. En gelukkig kon er ook goed in geslapen worden, hoewel niet langer dan anders want om half 6 was mijn kroost alweer klaarwakker! Maar goed, dat kan ik Little Label niet aanrekenen natuurlijk.

slapende-kinderen-trotse-moeders

De pyjama’s van Little Label zijn via hun eigen website te bestellen, www.littlelabel.nl. Je vindt daar ook ondergoed, baby- en kinderkleding, allemaal van zachte stoffen en goede kwaliteit.

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share